Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tjedna ponuda poslova – posao.hr

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla.

Sigma d.o.o. zapošljava glavnog kuhara (m/ž)/ kuhara (m/ž), konobara (m/ž), recepcionara (m/ž), servira (m/ž), sobara – čistača (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), kućnog majstora (m/ž) i mornara/ mornara dizaličara/ mornara ronioca (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 26.3. Poslodavac traži višegodišnje radno iskustvo i poznavanje stranih jezika. Prijavite se putem linka.

Corporate Rates Club zapošljava na pozicijama Software Architect/ Lead backend Developer (m/ž) i Backend Developer web Application (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 4.3. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja od 9.000 kuna, odnosno 11.000 kuna nadalje. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i napredno poznavanje rada na računalu. Prednost donosi znanje njemačkog jezika te iskustvo s ActiveMQ-om, Docker-om, Kubernetesom. Aplicirajte.

Ordinacija dentalne medicine Mladen Frntić dr.med. traži specijalista korisničke podrške sa znanjem talijanskog jezika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 5.3. Poslodavac nudi rad u modernoj stomatološkoj ordinaciji u ugodnom radnom kolektivu, potrebnu edukaciju i plaću u skladu s vašim trudom i zalaganjem, priliku za korištenje i usavršavanje stranog jezika u komunikaciji s izvornim govornicima. Idealne osobe imaju izvrsno poznavanje talijanskog jezika, poželjno ali ne i nužno iskustvo izravne i / ili telefonske prodaje od najmanje jedne godine, sposobnost za komercijalno pregovaranje, izvrsne komunikacijske vještine i ostalo. Aplicirajte ovdje.

Valamar Riviera d.d. zapošljava suradnika za odnose s gostima (m/ž) u mjestima Poreč, Rabac, otok Krk, Dubrovnik, otok Rab, Makarska. Rok prijave je 15.3. Od kandidata se očekuje svakodnevna komunikacija s gostima putem osobnog kontakta na guest relations pultu, putem telefona, e – maila, chata s ciljem osiguranja, kvalitete usluge i zadovoljstva gostiju, pravovremeno reagiranje i ispunjenje zahtjeva i upita gostiju u suradnji s ostalim suradnicima i odjelima u objektu. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo na sličnim poslovima u sulužnim djelatnostima, a prednost je iskustvo u turizmu, vrlo dobro poznavanje najmanje dva svjetska jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Europa 92 d.o.o. u potrazi je za voditeljem poslovnice (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Puli i Splitu te Production and Sourcing Manager (m/ž) za Svetu Nedjelju. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost na prodaju, poznavanje rada na računalu, profesionalnost i motiviranost. Svi zainteresirani, prijavite se putem linka.

Emmezeta zapošljava na pozicijama dekorater (m/ž) u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Kaštel Sućurcu te asistent u nabavi namještaja (m/ž) u Zagrebu – Jankomir. Rok prijave je 15.3. Potrebna je srednja školska sprema, poznavanje rada na računalu i obavezno je radno iskustvo. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava na poziciji Marketing Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 2.3. Glavne odgovornosti su definiranje i upravljanje strategijom marketinga u skladu s poslovnom strategijom tvrtke, upravljanje marketinškim timom te suradnja s voditeljima drugih odjela tvrtke, upravljanje brandovima te kreiranje i realizacija godišnjeg plana marketinških aktivnosti i upravljanje budžetom. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada u marketingu, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, naročito engleskog u govoru i pismu. Prijavite se ovdje.

Tvrtka igr d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva – niskogradnja/ hidrotehnika (m/ž) u Hrvatskoj. Rok prijave je 5.3. Traži se najmanje pet godina radnog iskustva u provođenju usluga stručnog nadzora na području hidrotehnike, položen stručni ispit za ivabljanje poslova graditeljstva, iskustvo u provođenju FIDIC ugovora, znanje rada na računalu, engleskog jezika i poznavanje osnova njemačkog jezika. Aplicirajte.

Posao.hr za klijenta traži osobu na poziciji voditelj građevinskih radova (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 6.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, napredno poznavanje MS Office paketa, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u izgradnji i održavanju objekatam a prednost je položeni stručni ispit. Prijavite se.

Strabag d.o.o. zapošljava poslovotkinju/ poslovođu gradilišta (m/ž) u Dalmaciji. Rok prijave je 5.3. Potrebni su srednja stručna sprema – graditeljskog smjera, najmanje pet godina radnog iskustva naposlovima niskogradnje, vozačka dozvola B kategorije, rad na računalu, spremnost na terenski rad. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.