Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Traneuropska karavana želi čuti tvoj glas!

Južna karavan, jedna od njih šest, putovat će kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

Južna karavan, jedna od njih šest, putovat će kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

Transeuropska karavana (www.citizenspact.eu) dolazi u Zagreb! Riječ je projektu organizacije European Alernatives koji obuhvaća šest karavana koje će u nadolazećim tjednima putovati diljem Europe i susresti se s različitim inicijativama, organizacijama i građanima, s ciljem mapiranja zahtjeva i prijedloga za alternativne politike Europske unije o raznim temama.

S obzirom na to da su izbori za Europski parlament iza ugla, vjerujemo da je Europskom parlamentu važnije nego ikada predstaviti glasove i zahtjeve različitih organizacija civilnog društa iz cijele Europe te pokazati da civilno društva u cijeloj Europi može postati snažna alternativa ksenofobičnom i nacionalističkom diskursu koji je trenutno prisutan u mnogim europskim zemljama.

Južna karavan, jedna od njih šest, putovat će kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, a njezin tim čini 6 ljudi, uključujući snimatelja i karikaturista. U nedjelju, 4. svibnja u Zagrebu, svi zainteresiani pozvani su na piknik u parku jezera Bundek, u okviru kojeg će imati priliku progovoriti o temama do kojih vam je stalo, kao što su primjerice nezaposlenost mladih, LGBT prava, budućnost Europe, vaša očekivanja, i sve druge teme koje vas pokreću! Povedite i svoje prijatelje i roditelje jer što više mišljenja to bolja rasprava.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.