Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Traže se kontrolori zračnog prometa

Bosanska Agencija za zračni promet u susjednoj Bosni i Hercegovini raspisala je atraktivan natječaj. Traže više desetaka kandidata za stručno osposobljavanje i stipendiranje u svrhu naobrazbe za kontrolore zračnog prometa.

Bosanska Agencija za zračni promet u susjednoj Bosni i Hercegovini raspisala je atraktivan natječaj. Traže više desetaka kandidata za stručno osposobljavanje i stipendiranje u svrhu naobrazbe za kontrolore zračnog prometa.

Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA) trenutno ima otvoren natječaj za stručno osposobljavanje i stipendiranje kandidata za kontrolore zračnog prometa u gradovima Sarajevo, Mostar, Banja Luka i Tuzla. Dovoljna je srednja stručna sprema, a plaća koja se nudi nakon završetka obuke, kao i radno mjesto na neodređeno, zvuče vrlo primamljivo.

Kako piše portal mladi.info traži se nekoliko desetaka djelatnika za radno mjesto kontrole zračnog prometa.

Kandidatkinje i kandidate očekuju različiti testovi te zdravstveni pregledi, ali kako su plaće za spomenuto radno mjesto među najvećima u BiH, sve skupa i ne bi trebalo predstavljati veliki problem. Odabrani kandidati će s BHANSA-om sklopiti ugovore o stipendiranju, kojim se uređuju međusobna prava i obveze. Oni koji uspješno završe stručno osposobljavanje, zaključit će s Agencijom ugovor o radu na neodređeno vrijeme.

Od kandidata se očekuje da posjeduju sposobnosti karakteristične za obavljanje poslova kontrolora zračnog prometa što uključuje: sposobnost brzog i točnog donošenja odluka, pamćenja, percepcije i pozornosti, visoku razinu koncentracije i odličnog snalaženja u prostoru i vremenu, visoko razvijene komunikacijske vještine, samodisciplinu, visoku toleranciju na stres, sklonost timskom radu i slično.

Plaće kontrolora leta kreću se od spomenutih 2.400 do 6.000 maraka, ovisno o području pokrivanja.
Dio postupka biranja kandidata obavit će Euro Control iz Bruxellesa, i to na transparentan i standardizirani on-line način.

Rok za prijavu je do 6. srpnja 2014.,a sve ostale uvjete natječaja možete naći na službenoj stranici BHANSA-e.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.