Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Traže se kontrolori zračnog prometa

Bosanska Agencija za zračni promet u susjednoj Bosni i Hercegovini raspisala je atraktivan natječaj. Traže više desetaka kandidata za stručno osposobljavanje i stipendiranje u svrhu naobrazbe za kontrolore zračnog prometa.

Bosanska Agencija za zračni promet u susjednoj Bosni i Hercegovini raspisala je atraktivan natječaj. Traže više desetaka kandidata za stručno osposobljavanje i stipendiranje u svrhu naobrazbe za kontrolore zračnog prometa.

Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA) trenutno ima otvoren natječaj za stručno osposobljavanje i stipendiranje kandidata za kontrolore zračnog prometa u gradovima Sarajevo, Mostar, Banja Luka i Tuzla. Dovoljna je srednja stručna sprema, a plaća koja se nudi nakon završetka obuke, kao i radno mjesto na neodređeno, zvuče vrlo primamljivo.

Kako piše portal mladi.info traži se nekoliko desetaka djelatnika za radno mjesto kontrole zračnog prometa.

Kandidatkinje i kandidate očekuju različiti testovi te zdravstveni pregledi, ali kako su plaće za spomenuto radno mjesto među najvećima u BiH, sve skupa i ne bi trebalo predstavljati veliki problem. Odabrani kandidati će s BHANSA-om sklopiti ugovore o stipendiranju, kojim se uređuju međusobna prava i obveze. Oni koji uspješno završe stručno osposobljavanje, zaključit će s Agencijom ugovor o radu na neodređeno vrijeme.

Od kandidata se očekuje da posjeduju sposobnosti karakteristične za obavljanje poslova kontrolora zračnog prometa što uključuje: sposobnost brzog i točnog donošenja odluka, pamćenja, percepcije i pozornosti, visoku razinu koncentracije i odličnog snalaženja u prostoru i vremenu, visoko razvijene komunikacijske vještine, samodisciplinu, visoku toleranciju na stres, sklonost timskom radu i slično.

Plaće kontrolora leta kreću se od spomenutih 2.400 do 6.000 maraka, ovisno o području pokrivanja.
Dio postupka biranja kandidata obavit će Euro Control iz Bruxellesa, i to na transparentan i standardizirani on-line način.

Rok za prijavu je do 6. srpnja 2014.,a sve ostale uvjete natječaja možete naći na službenoj stranici BHANSA-e.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.