Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tražite posao?

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Manpower Savjetovanje d.o.o. traži savjetnika (m/ž) za pacijente na talijanskom jeziku. Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 14.12.2021. Posao obuhvaća komunikaciju i održavanje kvalitetnih odnosa s postojećim i potencijalnim pacijentima, odgovaranje na upite, prosljeđivanje te evidentiranje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Tepih Cenat d.o.o. zapošljava krojača / šivača (m/ž) zavjesa na odjelu tekstila. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 15.12.2021. Potrebno je iskustvo u krojenju i šivanju, a poželjno je da ono bude u segmentu šivanja zavjesa i laganog tekstila, no ako ne posjedujete dovoljno iskustva poslodavac će vam omogućiti potrebnu edukaciju. Prijavite se ovdje.

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž).  Mjesta rada su Gradac i Makarska Rivijera. Prijave se zaprimaju do 20.02.2022. Posao donosi zaduženje pripremanja namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada te brigu o pravilnom skladištenju i obradi namirnica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. traži osobu koja će izvršavati posao voditelja (m/ž) platforme voća i povrća u Kloštar Ivaniću. Novozaposleni bit će zadužen za upravljanje radom platforme, organiziranje i rukovođenje procesa rada i radnika unutar skladišta. Prijaviti se možete putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava radnika (m/ž) za rad u restoranu u Šibeniku. Rok za prijavu je 12.12.2021. Novozaposleni radnik bit će zadužen za pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava specijalista (m/ž) za održavanje u Zagrebu. Prijavite se do 17.12.2021., a poslodavac će Vam omogućiti siguran posao i stimulativna primanja, rad u međunarodnom okruženju, popust za zaposlenik te dodatne benefite nakon 2 godine. Prijavite se putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži menadžera za regulatorne poslove za sterilne proizvode (m/ž). Rad se obavlja u Zagrebu. Kandidat mora imati visoku stručnu spremu ili minimalno 300 ECTS-a s PMF Kemije, Kemijske tehnologije, Biotehnologije, Prehrambene tehnologije ili Farmacije, minimalno 5 godina radnog iskustva u regulatornim poslovima, poželjno u registraciji lijekova na tržištu SAD-a, 2 godine radnog iskustva sa sterilnim proizvodima te izvrsno znanje engleskog jezika. Dodatne informacije i obrazac za prijavu potražite na linku.

Kruljac d.o.o. traži tehničkog crtača (m/ž). Mjesto rada je Rakitovec, a prijave se zaprimaju do 16.12.2021. Novozaposleni bit će zadužen za izmjeru prostora na terenu, rad u uredu na pripremi nacrta za proizvodnju, naručivanje materijala te konzultaciju s klijentima i projektantima. Prijavite se ovdje.

Talentixx Adria d.o.o. traži tehničara za izgradnju infrastrukturne fiksne pristupne mreže (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za komunikaciju i koordinaciju s vanjskim dobavljačima i izvođačima te koordinaciju unutar regionalnog odjela izgradnje. Prijavite se putem linka.

Mango Moda d.o.o. traži osobe koje će raditi kao pomoćnici (m/ž) u prodaji na pola ili na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb. Poželjno je da je kandidat vedrog duha kako bi kupcima pristupao s osmijehom iskazujući srdačan stav i spremnost za usluživanje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave do 13.12.2021.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Pročitajte još:

Edukacija

U sljedeće dvije godine destinacije će odlučiti vraćaju li se na postavke kakve su imale prije pandemije ili se okreću održivom turizmu, zaključeno je...

Lifestyle

A sad je i službeno - najbolji teranino ima Destilerija Rossi. Potvrdili su to zadovoljni posjetitelji prvog Teranino festivala nedavno održanog u Balama.

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.