Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Tržište rada: Za ove stručnjake nema krize!

Nezaposlenost raste

Poslovi u IT branši uključuju dobre plaće, nove tehnologije, mogućnost učenja i radne uvjete koji su usklađeni s programerskim navikama.

Ako tek krećete u potragu za poslom u toj branši, od vas će se očekivati visoka stručna sprema i radno iskustvo, u prosjeku od 2 godine i 9 mjeseci. Također se podrazumijeva i napredno poznavanje engleskog jezika.

Trenutno je na MojPosao portalu aktivno gotovo 400 oglasa za rad u IT-u i telekomunikacijama, a izdvajamo sljedeće radne pozicije:

  • GIS Cloud otvara radne pozicije za frontend inženjere. Tvrtka djeluje u preko 40 zemalja diljem svijeta i osigurava odlične radne uvjete te podržavaju zapošljavanje osoba s invaliditetom. Ukoliko imate napredno znanje Javascripta i tražite posao na području Zagreba, prijavite se najkasnije do 1. srpnja putem MojPosao portala
  • Hypo Alpe-Adria Bank zapošljava stručnog suradnika za razvoj aplikacija. Posao će uključivati i praćenje te operativno održavanje baze podataka u domeni odjela Razvoja softwera, kao i pisanje dokumentacije. Više informacija o poslu i radnim uvjetima možete pronaći u oglasu.
  • Njemačka tvrtka na području Zadra zapošljava C++ developera za Windowse. Poslodavac pruža edukaciju u Njemačkoj i smještaj tijekom trajanja edukacije, atraktivne radne uvjete u Hrvatskoj te otvorenu komunikaciju i ugodnu radnu atmosferu. Javite se na oglas najkasnije do 1. srpnja.

Preostale oglase za posao u IT industriji ili iz neke druge kategorije djelatnosti možete pronaći na www.moj-posao.net

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ekonomija

Nositelji certifikata NEblokirani (www.neblokirani.hr) imaju više od 99,5% vjerojatnosti da neće ući u značajne probleme u plaćanju svojih obveza u razdoblju od godinu dana.

Lifestyle

Nije uvijek lako uočiti lažljivca. Dok neke ponekad riječi i maniri odaju, drugi govore izmišljotine s uznemirujućom lakoćom.

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.