Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Turisthotel proslavio 40 godina uspješnog poslovanja Zaton Holiday Resorta i najavio nove investicije

Turisthotel, jedna od najstabilnijih hrvatskih turističkih kompanija, obilježila je 40 godina uspješnog poslovanja svog Zaton Holiday Resorta, u kojem trenutno i dalje boravi oko 6000 gostiju

Turisthotel, jedna od najstabilnijih hrvatskih turističkih kompanija, obilježila je 40 godina uspješnog poslovanja svog Zaton Holiday Resorta, u kojem trenutno i dalje boravi oko 6000 gostiju. Za ovogodišnje rekordne turističke rezultate zaslužni su u najvećem postotku strani gosti, uglavnom iz Njemačke, Poljske, Nizozemske i Austrije, što je istaknuto i na svečanoj proslavi u Zadru.

Turisthotel ulazi u novi investicijski ciklus koji je orijentiran prema ulaganju u dodatno podizanje kvalitete postojeće infrastrukture, ali i širenje, nadogradnju i modernizaciju postojećih objekata. Investicije, koje će se realizirati u različitim fazama u idućih pet godina, moguće su upravo zahvaljujući stabilnom i kontinuiranom rastu poslovanja. Vjerujem kako je to ključan imperativ za daljnji razvoj, ali i dodatno pozicioniranje na tržištu, kako samog Resorta, tako i Nina, Zadra te čitave zadarske regije kao atraktivne i poželjne turističke destinacije”, istaknula je predsjednica Uprave Turisthotela, Meri Matešić Sičić.

U narednom razdoblju, u Zaton Holiday Resortu započet će rekonstrukcija 159 apartmana s 3* na 4*, izgradnja i uvođenje novih ugostiteljsko – zabavnih sadržaja, u planu je i kompletno preuređenje glavne ulice  naselja. Takva su ulaganja pozdravili i župan Zadarske županije Božidar Login te gradonačelnik Grada Nina Emil Ćurko, koji su naglasili kako je Turisthotel jedna od najvažnijih turističko-ugostiteljskih kompanija na zadarskom području.

Zaton Holiday Resort svojim gostima pruža visoku kvalitetu smještaja i sadržaja. I baš zato su kapaciteti Zatona cijeloga ljeta dupkom puni, a recenzije gostiju izvrsne. Resort je pronašao pravi model poslovanja, a za pohvalu je i činjenica što nastavlja s aktivnostima, što ne živi na staroj slavi, već sustavno ulaže, ne samo u održavanje, već i u poboljšanje i okoliša i sadržaja“, naglasio je župan Zadarske županije Božidar Login.

I ja sam svjedok povijesti od same gradnje, otvaranja i svih godina razvoja Resorta. U posljednjih 17 godina rada na poziciji gradonačelnika, moram reći da je suradnja s TN Zaton bila plodna. Napravili smo sinergiju grada Nina i TN Zaton. Dišemo kao jedno tijelo. Nadam se i po planovima koje je iznijela predsjednica Uprave da ćemo iduće godine, mi s infrastrukturom u gradu Ninu, TN Zaton s novim sadržajima, doći do još boljih rezultata“,zaključio je gradonačelnik grada Nina Emil Ćurko.

Osim ulaganja u Zaton Holiday Resort, u narednom trogodišnjem, odnosno petogodišnjem periodu, u planu je i niz novih smještajno-ugostiteljskih te zabavnih sadržaja te izgradnja gradskog hotela smještenog unutar zadarske gradske jezgre, u objektu u kojem se nalazilo nekadašnje kino Pobjeda. Osim toga, uslijedit će i prenamjena Boutique Hostela Forum u hotel, hostela koji je ove godine obilježio prvih 10 godina poslovanja.

Pročitajte još:

Edukacija

Uspjeti na putu do vrha, možete saznati na još jednom u nizu zanimljivih predavanja, u organizaciji Hrvatskog Telekoma.

Novosti

U istraživanju o stresu na poslu MojPosao portala sudjelovalo je gotovo 2.000 ispitanika.

Ljudski resursi

Career Speed Dating otvorio je svoje prijave za poduzeća koje traju do petka, 30. rujna 2022. godine. 

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.