Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Turisthotel proslavio 40 godina uspješnog poslovanja Zaton Holiday Resorta i najavio nove investicije

Turisthotel, jedna od najstabilnijih hrvatskih turističkih kompanija, obilježila je 40 godina uspješnog poslovanja svog Zaton Holiday Resorta, u kojem trenutno i dalje boravi oko 6000 gostiju

Turisthotel, jedna od najstabilnijih hrvatskih turističkih kompanija, obilježila je 40 godina uspješnog poslovanja svog Zaton Holiday Resorta, u kojem trenutno i dalje boravi oko 6000 gostiju. Za ovogodišnje rekordne turističke rezultate zaslužni su u najvećem postotku strani gosti, uglavnom iz Njemačke, Poljske, Nizozemske i Austrije, što je istaknuto i na svečanoj proslavi u Zadru.

Turisthotel ulazi u novi investicijski ciklus koji je orijentiran prema ulaganju u dodatno podizanje kvalitete postojeće infrastrukture, ali i širenje, nadogradnju i modernizaciju postojećih objekata. Investicije, koje će se realizirati u različitim fazama u idućih pet godina, moguće su upravo zahvaljujući stabilnom i kontinuiranom rastu poslovanja. Vjerujem kako je to ključan imperativ za daljnji razvoj, ali i dodatno pozicioniranje na tržištu, kako samog Resorta, tako i Nina, Zadra te čitave zadarske regije kao atraktivne i poželjne turističke destinacije”, istaknula je predsjednica Uprave Turisthotela, Meri Matešić Sičić.

U narednom razdoblju, u Zaton Holiday Resortu započet će rekonstrukcija 159 apartmana s 3* na 4*, izgradnja i uvođenje novih ugostiteljsko – zabavnih sadržaja, u planu je i kompletno preuređenje glavne ulice  naselja. Takva su ulaganja pozdravili i župan Zadarske županije Božidar Login te gradonačelnik Grada Nina Emil Ćurko, koji su naglasili kako je Turisthotel jedna od najvažnijih turističko-ugostiteljskih kompanija na zadarskom području.

Zaton Holiday Resort svojim gostima pruža visoku kvalitetu smještaja i sadržaja. I baš zato su kapaciteti Zatona cijeloga ljeta dupkom puni, a recenzije gostiju izvrsne. Resort je pronašao pravi model poslovanja, a za pohvalu je i činjenica što nastavlja s aktivnostima, što ne živi na staroj slavi, već sustavno ulaže, ne samo u održavanje, već i u poboljšanje i okoliša i sadržaja“, naglasio je župan Zadarske županije Božidar Login.

I ja sam svjedok povijesti od same gradnje, otvaranja i svih godina razvoja Resorta. U posljednjih 17 godina rada na poziciji gradonačelnika, moram reći da je suradnja s TN Zaton bila plodna. Napravili smo sinergiju grada Nina i TN Zaton. Dišemo kao jedno tijelo. Nadam se i po planovima koje je iznijela predsjednica Uprave da ćemo iduće godine, mi s infrastrukturom u gradu Ninu, TN Zaton s novim sadržajima, doći do još boljih rezultata“,zaključio je gradonačelnik grada Nina Emil Ćurko.

Osim ulaganja u Zaton Holiday Resort, u narednom trogodišnjem, odnosno petogodišnjem periodu, u planu je i niz novih smještajno-ugostiteljskih te zabavnih sadržaja te izgradnja gradskog hotela smještenog unutar zadarske gradske jezgre, u objektu u kojem se nalazilo nekadašnje kino Pobjeda. Osim toga, uslijedit će i prenamjena Boutique Hostela Forum u hotel, hostela koji je ove godine obilježio prvih 10 godina poslovanja.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Lifestyle

Dobre stvari se događaju onima koji su spremni čekati. Međutim, ponekad su proaktivnost i uzimanje stvari u naše ruke pravi izbor.

Poduzeća

Od Infobipovog puta od startupa do jednoroga, do gradnje globalnog startupa i najveće coworking zajednice u regiji – Amir Babović, suosnivač Wespa Spaces i...

Marketing i prodaja

Kako uvjeriti ljude da ste najbolji za ono što im je potrebno i kako uspješno reklamirati svoj posao?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.