Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Turistička ponuda Šibensko-kninske županije na najljepšoj tržnici Europe

Veselo je ovih dana na najljepšoj tržnici Europe „Nagy Vásásrcsarnok“ u Budimpešti.

Veselo je ovih dana na najljepšoj tržnici Europe „Nagy Vásásrcsarnok“ u Budimpešti. Tamo su jučer ministar turizma Gari Cappelli i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, svečano otvorili manifestaciju „Hrvatska tržnica“, koja će trajati do 25. svibnja. U okviru trodnevnog događanja potencijalnim mađarskim turistima predstavlja se i turistička ponuda Šibensko-kninske županije s karakterističnim proizvodima i bogatim kulturnim programom.

„Mađarska je za Šibensko-kninsku županiju iznimno važno tržište s kojeg bilježimo kontinuiran i znatan turistički rast. Za usporedbu u prva četiri mjeseca ove godine Mađari su u našoj županiji ostvarili 4.639 noćenja u odnosu na 1.378 u istom razdoblju prošle godine. Također 2016. smo na tom tržištu imali rast veći od 16 posto. Neupitna ponuda i atrakcije dvaju Nacionalnih parkova Krke i Kornata, kao i šibenske Katedrale Sv. Jakova pod zaštitom UNESCO-a, kulturni turizam, eno-gastro, ruralni turizam, aktivni turizam… mnogo je razloga za dolazak, no Mađarima je još uvijek primarni motiv odmor i relaksacija, te obožavaju naše more“, kaže Željana Šikić, direktorica Turističke zajednice

Šibensko-kninske županije impresionirana ljepotom i raznolikošću tržnice u glavnom gradu Mađarske.
Manifestaciju „Hrvatska tržnica“ pokrenuli su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica u Mađarskoj i Hrvatska gospodarska komora s ciljem promocije hrvatskih proizvoda i Hrvatske kao turističke destinacije.

http://www.sibenikregion.com/hr/
https://www.facebook.com/croatia.sibenik


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.