Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tvrtki Conty plus dodijeljeno gotovo 800 tisuća kuna

Conty plus

Tvrtka Conty plus, jedna od vodećih domaćih tvrtki srednjeg poduzetništva dobila je poticaje u iznosu od gotovo 800 tisuća kuna za informatizaciju poslovnih procesa. To je ostvarila na osnovu natječaja za projekt “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa” kojim Ministarstvo poduzetništva i obrta potiče razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzetnika. Time je Conty plus, kao jedan od vodećih distributera repromaterijala na bazi drveta, krenuo s modernizacijom poslovanja koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007. – 2013.

Tom prilikom Ministar Gordan Maras je izjavio:” Drago mi je da su poduzetnici pokazali velik interes za natječaj Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“ te da je Ministarstvo poduzetništva i obrta zaprimilo više od 500 projekata na ovaj natječaj. Do sada je dodijeljeno 30,8 milijuna kuna za 64 projekta ukupne vrijednosti 50,9 milijuna kuna. Dodijeljena sredstva poduzetnicima će omogućiti optimizaciju troškova kojom će mali i srednji poduzetnici povećati učinkovitost i konkurentnost na tržištu te će otvoriti nova radna mjesta.”

Koliko je ova investicija važna za tvrku Conty plus istaknuo je direktor Darko Ciglenečki: „U posljednjih šest godina ostvarili smo trostruki rast broja zaposlenika, povećanje poslovnih prihoda od 61 posto i povećanje izvoza za 349 posto. Takav značajan rast poslovanja treba na adekvatan način popratiti procesi reorganiziranja, strukturiranja i informatizacije poslovanja Zato nas iznimno raduje što smo postali korisnici ovog projekta čime ćemo povećati našu konkurentnost na domaćem i stranim tržištima. Samim time smo korak bliže našoj dugoročnoj strategiji kojom se planira rast prihoda  i povećanje zaposlenih za oko 50 % do 2018. godine  a u odnosu na prihode u 2014. godini.”

Primjenjivanjem novih e-poslovnih modela, Conty plus će na taj način poboljšati i optimizirati poslovne procese, povećati produktivnost rada i proizvodne kapacitete te stvoriti uvjete za daljnji razvoj poduzeća i daljnja zapošljavanja. Tako tvrtka Conty plus nastavlja  dugogodišnje uspješno poslovanje koje od 2002. godine pokazuje sustavni rast kvalitete usluge i široki asortiman proizvoda.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.