Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

U dva mjeseca u Hrvatskoj održano 956 poslovnih skupova

Gotovo tisuću kongresa, seminara, konvencija i ostalih poslovni skupova održano je u Hrvatskoj od srpnja do rujna 2011. godine, javlja Državni zavod za statistiku.

Gotovo tisuću kongresa, seminara, konvencija i ostalih poslovni skupova održano je u Hrvatskoj od srpnja do rujna 2011. godine, javlja Državni zavod za statistiku.

Više od polovine održanih skupova, njih 544, odnosno 56,9%, uključivalo je i noćenje, dok je  412 ili 43,1% skupova održano bez  noćenja. U dva su mjeseca poslovni skupovi u Hrvatskoj trajali čak 2 036 dana uz prosječno trajanje jednog skupa od dva dana.

Od čak 64 121 sudionika, 77,6% bilo je iz Hrvatske dok je ostatak došao iz inozemstva.

Hoteli su i dalje najčešće mjesto održavanja skupova ove vrste, dok se manji broj organizatora odlučuje za sveučilišta, velesajme ili neke kulturne ustanove. Najviše su skupova organizirale međunarodne organizacije, a slijede ih Vlada Republike Hrvatske s tijelima državen uprave i jedinicama lokalne i područne samouprave, sveučilišta, poslovni subjekti, udruge i strana poduzeća.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.