Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

U Hrvatskoj dostupan najam Rolle – prvog električnog romobila-turističkog vodiča

Paket sadrži romobil, punionicu i pripadajuću mobilnu aplikaciju, zajedno čineći najsigurnijeg turističkog vodiča zahvaljujući pojačanim sigurnosnim karakteristikama te potpuno automatiziranom principu najma.

Start-up tvrtka IDDI je na konferenciji za medije u prostoru škole Epoha predstavila Rolla paket, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj. Paket sadrži romobil, punionicu i pripadajuću mobilnu aplikaciju, zajedno čineći najsigurnijeg turističkog vodiča zahvaljujući pojačanim sigurnosnim karakteristikama te potpuno automatiziranom principu najma. Namijenjen je promicanju turizma, ekologije i mikromobilnosti kroz koncept najma. Zahvaljujući svojim mogućnostima široj populaciji omogućuje iskustvo koje pružaju mnogo skuplji modeli dostupni na tržištu, ali bez izdvajanja znatnih sredstava za kupnju.

Od svibnja 2021., Rolla će se moći unajmiti na tri destinacije u Hrvatskoj. Dvije su u blizini Plitvičkih jezera, Camping Plitvice i Plitvice holiday resort, a treća je u Istri na Premanturi, u sklopu hotela Premantura na samom početku zaštićenog područja rta Kamenjak.

Rolla električni romobil razvili smo baš imajući u vidu najam odnosno naš doprinos poticanju globalne mikromobilnosti i ekološke osviještenosti. Korisnici će kroz Rolla aplikaciju u kombinaciji s romobilom moći birati personalizirane rute i prema odabranim parametrima dobivati informacije o lokalnim znamenitostima i događanjima. Puno je neprospavanih noći iza nas, puno uloženog truda i rada i nadamo se da će i korisnici prepoznati sve odlike Rolle kao što mi vjerujemo da smo napravili odličan, siguran i zabavan proizvod za naše korisnike“, izjavio je Ivan Šimatović, jedan od idejnih začetnika Rolle i direktor tvrtke IDDI.

Naša tvrtka IDDI osnovana je službeno početkom prošle godine, iako su dečki priču o prvim idejama i samom konceptu započeli još pola godine ranije. Ta ideja i koncept razvijen je danas pod našim brendom Rolla koji predstavlja paket – električni romobil, mobilnu aplikaciju, i punionicu koja upotpunjuje koncept automatiziranog najma. Cijela ideja pretočena je u konkretni paket proizvoda samo i isključivo zahvaljujući cijelom timu bez čijeg znanja, volje i požrtvovnosti ovo danas zaista ne bi bilo moguće“, rekla je Nikolina Tarnovski, PR i marketing menadžerica tvrtke IDDI.

Kako bi tim mogao što prije i kvalitetnije krenuti sa unapređenjem i razvojem još boljih proizvoda, pokrenuta je crowdfunding kampanja u sklopu hrvatske platforme Croinvest.eu. Ona uključuje izradu studije i razvoj komponenti romobila od biorazgradivih materijala poput konoplje.

Iddi d.o.o. je mlada tvrtka iz Zagreba za izradu inovativnih elektroničkih rješenja koju čini tim od osam stručnjaka iz područja elektronike, elektrotehnike, strojarstva i drugih srodnih područja. Rastući trend korištenja e-romobila potaknuo je tim da krene u izradu vlastitog električnog romobila s performansama koje zadovoljavaju sve kriterije i „liječe bolesti“ već dostupnih modela na tržištu. Naglasak je na neprestanom praćenju ljudskih potreba, pa ideje i poslovanje mora biti prilagođeno i spremno na brze promjene. Projekt Rolla bio je i dio natjecanja Startup factory by Zicer.hr. Kroz niz edukacija i konzultacija s domaćim i stranim stručnjacima pod vodstvom vrhunskih mentora, proširili su svoja sadašnja znanja iz područja poduzetništva i stekli nova.

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.