Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Uhićen podmitljivi direktor Šuma Republike Srpske

“Šume RS” već duže vrijeme posluju sa značajnim gubicima a lokalni mediji tvrde kako unatoč toj činjenici direktor Srđan Ljubojević u Banjoj Luci gradi obiteljsku vilu vrijednu više od 500 tisuća eura. Neslužbeno se navodi kako se Ljubojevića tereti da je primao mito.

"Šume RS" već duže vrijeme posluju sa značajnim gubicima a lokalni mediji tvrde kako unatoč toj činjenici direktor Srđan Ljubojević u Banjoj Luci gradi obiteljsku vilu vrijednu više od 500 tisuća eura. Neslužbeno se navodi kako se Ljubojevića tereti da je primao mito.

Policija Republike Srpske uhitila je u srijedu u Banjoj Luci direktora javnog poduzeća “Šume RS” Srđana Ljubojevića kojega se sumnjiči za korupciju.

Glasnogovornica entitetske policije Mirna Šoja potvrdila je medijima kako je uhićenje provedeno po nalogu posebnog tužiteljstva RS-a i dio je šire policijske akcije usmjerene na suzbijanje korupcije.

Diretkora “Šuma RS” policija je uhitila u njegovu uredu tijekom radnog vremena.

Neslužbeno se navodi kako se Ljubojevića tereti da je primao mito.

“Šume RS” već duže vrijeme posluju sa značajnim gubicima a lokalni mediji tvrde kako unatoč toj činjenici Ljubojević u Banjoj Luci gradi obiteljsku vilu vrijednu više od milijun konvertibilnih maraka (500 tisuća eura).


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.