Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Val optimizma zahvatio njemačke menadžere

Indeks poslovne klime, koji se temelji na mjesečnoj anketi menadžera iz otprilike 7.000 kompanija, porastao u travnju na 109,9 bodova, nakon u ožujku zabilježenih 109,8.

Indeks poslovne klime, koji se temelji na mjesečnoj anketi menadžera iz otprilike 7.000 kompanija, porastao u travnju na 109,9 bodova, nakon u ožujku zabilježenih 109,8.

Poslovna klima u Njemačkoj neočekivano je porasla u travnju, šesti mjesec zaredom, što je znak da to najveće europsko gospodarstvo i dalje po izvedbi nadmašuje druge europske zemlje, kao i da se smanjuju brige oko dužničke krize u eurozoni.

Ifo institut iz Muenchena objavio je u petak da je indeks poslovne klime, koji se temelji na mjesečnoj anketi menadžera iz otprilike 7.000 kompanija, porastao u travnju na 109,9 bodova, nakon u ožujku zabilježenih 109,8.

Ifo indeks sada je nalazi na najvišoj razini od srpnja 2011.

Ekonomisti koje je anketirao Reuters očekivali su u travnju lagani pad Ifo indeksa, na 109,5 bodova.

„Njemačko gospodarstvo pokazuje se otpornim na krizu“, kazao je predsjednik Ifo-a Hans-Werner Sinn.

HINA


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.