Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Vinarija Kabola proglašena Destinacijom godine

Travel&Hospitality Award u kategoriji Destinacija godine otišla je u Istru, u prekrasnu vinariju Kabola.

Kabola Winery

Travel&Hospitality Award u kategoriji Destinacija godine otišla je u Istru, u Kanedolo pored Momjana, u prekrasnu vinariju Kabola koju su odavno otkrili ljubitelji sjajnih vina i tradicijske arhitekture savršeno uklopljene u prekrasnu prirodu. Ovu prestižnu međunarodnu nagradu svake godine dodjeljuje neovisni žiri sastavljen od ljubitelja putovanja, blogera, influencera i turističkih stručnjaka.

Nagrada je stigla u najteže vrijeme za globalni turizam i vinsku industriju, no vlasnici vinarije Kabola, obitelj Markežić, se ne predaje.

U ovim izazovnim vremenima nagrada nas je posebno razveselila. Ona je potvrda da ne treba stati ni kad je najteže. Vinarstvo i turizam sastavni su dio naše obiteljske tradicije, dolaze nam gosti iz čitavog svijeta i ne uživaju samo u našim vinima, nego i u ambijentu našeg imanja“, ističe Marino Markežić, jedan od najpoznatijih istarskih vinara koji je u prvi u Hrvatskoj počeo s proizvodnjom vina u amforama i prvi je u Istri prešao na ekološku proizvodnju.

Trenutno je na imanju otvorena jedino vinoteka, a vina Kabola mogu se naručiti i putem online trgovine, direktno mailom ili telefonom. Ipak, obitelj Markežić jedva čeka ponovo gostima otvoriti vrata i organizirati degustacije vina i maslinovog ulja.

Pročitajte još:

Poduzeća

Poznavatelji vinske scene znaju da su obje nagrade stigle u prave ruke, jer je vinarija Kabola prva u Istri koja se odvažila na ekološku...

Poduzeća

Ovo je ujedno i najviša kategorija u svjetskim nagradama za zračnu industriju te predstavlja iznimno priznanje za postignuća u područjima kao što su sigurnost,...

Lifestyle

Pouzdanost, tradicija i povjerenje potrošača ključ su uspjeha svake vinske heritage priče, baš kakva je ona istarske vinarije Kabola, koja slavi 130. obljetnicu.

Ljudski resursi

U PLIVI ističu da veliku važnost pridaju razvoju svojih zaposlenika, pa tako kontinuirano postoje dostupni različiti oblici edukacija, predavanja i online sadržaja za učenje.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.