Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Vipnet prvi među Top 5 Poslodavaca Partnera

Certifikat Poslodavac Partner, koji se od 2005. godine dodjeljuje kompanijama u Hrvatskoj za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, šesti put zaredom dodijeljen je telekom operateru Vipnet.

Certifikat Poslodavac Partner, koji se od 2005. godine dodjeljuje kompanijama u Hrvatskoj za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, šesti put zaredom dodijeljen je telekom operateru Vipnet.

Vipnet je šesti put zaredom nagrađen certifikatom Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima s najvišim ocjenama čime je zauzeo prvo mjesto među Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj. Zahvaljujući izvrsnim praksama upravljanja zaposlenicima i kontinuiranim unapređenjima koje prate promjene u organizaciji i na tržištu, Vipnet je već četiri godine na vrhu liste Top 5 Poslodavaca Partnera.

Prilikom certificiranja posebno su istaknuta visoka ulaganja u razvoj zaposlenika te kvalitetan odnos poslodavca sa zaposlenicima. Vipnet je najviše ocjene dobio i za transparentan proces odabira novih zaposlenika, kao i proces upravljanja učinkom koji je povezan sa sustavom nagrađivanja zaposlenika. Također, visoko je ocijenjen proces u kojem odjel za upravljanje ljudskim potencijalima ravnopravno sudjeluje u definiranju strategije tvrtke što doprinosi kvalitetnijim procesima u upravljanju ljudskim resursima.

„Certifikat Poslodavac Partner je potvrda da Vipnet iz godine u godinu unapređuje procese upravljanja ljudskim resursima, a biti prvi nas čini posebno ponosnima. Vipnet njeguje prepoznatljivu korporativnu kulturu koja se očituje u svemu što radimo pa tako i u procesima upavljanja ljudskim potencijalima. Cijenimo otvorenu komunikaciju, predani smo kvaliteti i korisnicima, a u poslu uvijek nastojimo pronaći jednostavno rješenje problema. Nagrađujemo inovacije i cijenimo pokretače pozitivnih promjena. Sustavan razvoj zaposlenika, prepoznavanje i nagrađivanje vrhunskog učinka te briga oko razvoja karijere i talenata omogućuje nam da imamo zadovoljne zaposlenike“, rekla je Alis Kaznačić, rukovoditeljica Upravljanja ljudskim potencijalima Vipneta.

Vipnet je jedna od prvih tvrtki koje su 2005. godine dobile certifikat Poslodavac Partner kao priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima kroz partnerski odnos poslodavca i zaposlenih. Također Vipnet je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je ostvarila maksimimalan broj bodova u certificiranju.

 

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.