Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Vipnetu se prijavilo čak 770 kandidata za alumni program

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet trenutno provodi drugi selekcijski krug za ove godine pokrenut Vip alumni ili jednogodišnji program profesionalnog razvoja za 11 diplomanata iz 2013. za što im se ukupno prijavilo 770 kandidata, doznaje se iz te tvrtke.

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet trenutno provodi drugi selekcijski krug za ove godine pokrenut Vip alumni ili jednogodišnji program profesionalnog razvoja za 11 diplomanata iz 2013. za što im se ukupno prijavilo 770 kandidata, doznaje se iz te tvrtke.

Od 770 prijavljenih, 100 ih je odabrano za drugi selekcijski krug koji je sada u tijeku i u sklopu koje kandidati, kako kažu iz Vipneta, prolaze cjelodnevna ocjenjivanja, grupne diskusije, prezentacije te neformalna druženja.

Napominju da je među prijavljenima podjednako bilo muškaraca i žena, a većina ih je od 24 do 26 godina.

Po završenim fakultetima većina kandidata, gotovo 54 posto ih je s društvenih i humanističkih fakulteta, potom s tehničkih fakulteta njih 15,6 posto, s prirodoslovnih 4 posto, itd.

U Vipnetu finale selekcijskog procesa planiraju za početak travnja i to kroz trodnevni tzv. centar procjene u sklopu čega će kandidati raditi na konkretnom projektu, rješavati stvarne poslovne probleme i prezentirati svoje rezultate menadžmentu Vipneta.

Uz to, pratit će i reakcije kandidata te njihove sposobnosti snalaženja u različitim, najčešće nepredvidljivim i stresnim poslovnim situacijama, kao i utvrđivati njihovu osobnost i usklađenost s Vipnetovim korporativnim vrijednostima, ponašanje u timu, suradnja, preuzimanje inicijative i slične kompetencije pod vremenskim pritiskom.

Kandidatima koji će nakon svega imati najbolje rezultate i ocjene, njih 11, Vipnet će ponuditi jednogodišnji ugovor odnosno u svakog od njih uložiti više od 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene, vlastitog mentora i ostale dodatne pogodnosti.

Iz Vipneta podsjećaju da su taj jednogodišnji program profesionalnog i poslovnog razvoja osmislili s ciljem poticanja pozitivnih trendova koji bi mladima omogućili jednostavnije stjecanje prvog radnog iskustva, čiji je nedostatak velika prepreka njihovu zapošljavanju.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.