Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Vipnetu se prijavilo čak 770 kandidata za alumni program

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet trenutno provodi drugi selekcijski krug za ove godine pokrenut Vip alumni ili jednogodišnji program profesionalnog razvoja za 11 diplomanata iz 2013. za što im se ukupno prijavilo 770 kandidata, doznaje se iz te tvrtke.

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet trenutno provodi drugi selekcijski krug za ove godine pokrenut Vip alumni ili jednogodišnji program profesionalnog razvoja za 11 diplomanata iz 2013. za što im se ukupno prijavilo 770 kandidata, doznaje se iz te tvrtke.

Od 770 prijavljenih, 100 ih je odabrano za drugi selekcijski krug koji je sada u tijeku i u sklopu koje kandidati, kako kažu iz Vipneta, prolaze cjelodnevna ocjenjivanja, grupne diskusije, prezentacije te neformalna druženja.

Napominju da je među prijavljenima podjednako bilo muškaraca i žena, a većina ih je od 24 do 26 godina.

Po završenim fakultetima većina kandidata, gotovo 54 posto ih je s društvenih i humanističkih fakulteta, potom s tehničkih fakulteta njih 15,6 posto, s prirodoslovnih 4 posto, itd.

U Vipnetu finale selekcijskog procesa planiraju za početak travnja i to kroz trodnevni tzv. centar procjene u sklopu čega će kandidati raditi na konkretnom projektu, rješavati stvarne poslovne probleme i prezentirati svoje rezultate menadžmentu Vipneta.

Uz to, pratit će i reakcije kandidata te njihove sposobnosti snalaženja u različitim, najčešće nepredvidljivim i stresnim poslovnim situacijama, kao i utvrđivati njihovu osobnost i usklađenost s Vipnetovim korporativnim vrijednostima, ponašanje u timu, suradnja, preuzimanje inicijative i slične kompetencije pod vremenskim pritiskom.

Kandidatima koji će nakon svega imati najbolje rezultate i ocjene, njih 11, Vipnet će ponuditi jednogodišnji ugovor odnosno u svakog od njih uložiti više od 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene, vlastitog mentora i ostale dodatne pogodnosti.

Iz Vipneta podsjećaju da su taj jednogodišnji program profesionalnog i poslovnog razvoja osmislili s ciljem poticanja pozitivnih trendova koji bi mladima omogućili jednostavnije stjecanje prvog radnog iskustva, čiji je nedostatak velika prepreka njihovu zapošljavanju.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Od 24. siječnja do 2. veljače održan je online sajam sezonskih poslova Sezonac.hr, najveći virtualni susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim sezonskim radnicima te...

Ljudski resursi

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Komentari

Korupcija je pošast koje nisu pošteđene članice Europske unije, ali ni njezine krovne institucije.

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.