Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Virtualni štand: Sve o tvrtki na jednome mjestu!

Potraga za najboljim zaposlenicima i produktivan selekcijski postupak započinju s vama.

Potraga za najboljim zaposlenicima i produktivan selekcijski postupak započinju s vama.

Kada želite privući najbolje i sami morate pokazati da ste najbolji. Pa ipak, takvu poruku nije uvijek jednostavno iskomunicirati na tržištu rada u kojem sve više ljudi pokušava pronaći ‘bilo kakav’ posao.

Kako biste jasno dali do znanja kakve ljude tražite i što im možete ponuditi, portal MojPosao osmislio je ‘štandove za poslodavce’ koji vam omogućavaju da sve ove poruke brzo i jasno uputite svim svojim potencijalnim zaposlenicima.

„Do ideje postavljanja štanda došlo je nakon što nas je nekoliko poslodavaca/izlagača na Virtualnom sajmu karijera i znanja pitalo mogu li svoje virtualne štandove koristiti i nakon sajma. Uslijedilo je mozganje o tome kako im na najbolji mogući način izaći u susret te kako istu uslugu uklopiti uz postojeće usluge portala MojPosao“, objašnjava Jurica Šarčević, Voditelj projekata portala MojPosao: „Pozicija Profila poslodavaca odmah se učinila najlogičnijim izborom zbog jednostavnosti primjene u postojeće profile – Napredni i standardni, te svih informacije koje se na njima prikazuju.“

Virtualni štand poslodavca na taj način postaje napredna verzija Profila poslodavca jer nudi 3D iskustvo uz mogućnost jednostavnog pregledavanja svih podataka koji su bitni tražiteljima posla, a nalaze se na jednome mjestu.

Opcije koje sadrži svaki 3D štand su:

– profil poslodavca,
– iskustva zaposlenika,
– savjeti za zaposlenike,
– galerija fotografija,
– download materijala,
– video opcija,
– linkovi na Facebook, Twitter, LinkedIn te YouTube kanal poduzeća.

„Uz navedeno, poslodavcima na raspolaganju stoje i opcije Chat i Webinar putem kojih mogu na moderan i jednostavan način komunicirati s posjetiteljima štanda. Isto tako, u trenutku aktiviranja oglasa za posao na portalu MojPosao, isti se prikazuje i na štandu tvrtke“, ističe Šarčević.

Kako do virtualnog štanda?

„Najveći interes za virtualni štand pokazale su tvrtke koje imaju razvijene HR odjele zbog prednosti koje štand nudi – sve informacije bitne tražiteljima posla na jednom mjestu. Prva tvrtka koja je aktivirala ovu opciju je tvrtka VIPnet . To je u skladu s njihovom poslovnom politikom kojom na brz, jednostavan ali i inovativan način predstavljaju sebe i svoja načela zapošljavanja i poslovanja“ kaže Šarčević te napominje kako ovakav način promocije mogu koristiti sve tvrtke koje su nastupile na Virtualnom sajmu karijera i znanja, kao i svi ostali zainteresirani poslodavci.

Štand se može zakupiti u bilo koje vrijeme, a uvjete zakupa zainteresirani mogu saznati ukoliko pošalju upit na e-mail: [email protected]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.