Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Web trgovina se isplati!

Mapa znanja u suradnji s Udrugom eCommerce Hrvatska organizira dvodnevnu konferenciju Web prodaja, koja će se održati 10. i 11. ožujka 2016, u Hotelu Sheraton u Zagrebu, od 9 do 16 sati, gdje ćete saznati sve o uspostavi internetske trgovine.

Na konferenciji će predavati vodeći stručnjaci iz svijeta online prodaje: Inchoo, Marker, Akcija, Arbona, Avalon, Crno jaje, Udruga eCommerce Hrvatska, Agrokor, Tisak, Nivas, Shopmania.

Statistička kuća Statista predviđa da će se online poslovanje u Hrvatskoj do 2020. godine kontinuirano širiti, te da će Europska unija, sa svojom direktivom Europe 2020, intenzivno raditi na poboljšanju digitalne ekonomije i same online trgovine, te je krajnje vrijeme da se i domaće tvrtke uključe u utrku izrade vlastite web trgovine. Domaće tvrtke koje su klasičnu prodaju već upotpunile online trgovinom bilježe golemi rast.

Prema podacima Eurostata iz prosinca 2015. svaki je treći stanovnik Hrvatske naručivao robu ili usluge online, dok je u Europi to činio svaki drugi. Web trgovina se isplati mnogo više od svih fizičkih trgovina! Kada biste u web trgovinu uložili polovicu iznosa od ulaganja u jednu fizičku trgovinu, vrlo brzo biste ostvarili veći profit. No pokretanje i održavanje vlastite web trgovine zahtjevan je postupak za koji se treba temeljito pripremiti, a znanje o web prodaji presudno je za njezin uspjeh.

Iskoristite konferenciju Web prodaja kako biste unaprijedili svoje poslovanje i pružili klijentima i kupcima najbolju uslugu online prodaje!

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici konferencije: web-prodaja.eu

 

 


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.