Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Web::INDUSTRIJA 2015: Dva dana edukacije, druženja i zabave

web industrija

11. i 12.06. 2015. trajati će se manifestacija „Web::INDUSTRIJA 2015 – INTERNET, FULL OF WEB“ koja ugošćuje eminentne web-developere, web-marketingaše te web-poslovnjake u jednu veliku web-zajednicu čije će se druženje, uz cjelodnevna predavanja, održati u The Movie Pubu u Zagrebu.

12 predavanja na Web Business i Web Development Dayu, 1 panel rasprava pod palicom Dražena Tomića s predavačima Web Marketing Akademije, 1 izlaganje u stilu standup komedije komedijaša Miroslava Varge te 2 simpatična voditelja, Robert Petković i Dino Oreški, spremni su za vaša pitanja, komentare, ali i dobru zabavu.

Program predavanja sadrži Web Business Day (11.06.) na kojemu će se predavači posvetiti poslovanju i internetskom marketingu te Web Development Day (12.06.) koji se bavi temama frontend & backend izrade web aplikacija.

Tijekom prvog dana održati će se i dodjela Masterweb nagrada u tri kategorije gdje će najboljima biti uručene specijalne nagrade Avalona.

PRIJAVE za manifestaciju otvorene su do 09.06. u podne. Cijena ulaznice za oba dana do 25.05. iznosi 500,00 kuna, a nakon toga vrijedi cijena od 750,00 kuna za prijave u zadnji čas.

Što mi ekstra nudi Web::INDUSTRIJA?

Osim kvalitetnih predavanja koja će vam pomoći da odmah učinite korake u dobrom smjeru u vašem poslovanju, osim predavača čija je misija prenijeti vam što više korisnih informacija, osim smijeha, upoznavanja novih ljudi i velikih faca, Web::INDUSTRIJA svoju publiku povezuje i s predavačima na Q&A platformi Znatko gdje možete postaviti pitanje prije manifestacije uz upis taga “wi2015” uz vaša pitanja. Na najinteresantnija pitanja odgovoriti će vam uživo predavači na manifestaciji Web::INDUSTRIJA 11. i 12.06.2015.

Ekstra bonus je i mogućnost osvajanja besplatne ulaznice za manifestaciju! Prijavite se kao korisnik na mjesečnoj TOP10 ljestvici na Q&A forumu Znatko i osvojite besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU 2015 ili, ubuduće, neke druge mjesečne nagrade. Pojavljujete se na TOP10 ljestvici sakupljanjem bodova odgovaranjem i glasovanjem na druge odgovore na Znatku. Detaljnije o tome kako do besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU 2015 saznajte ovdje. 

Što mi je sljedeće za činiti?

Najbržih 5 čitatelja koji se jave uredništvu na [email protected], osvajaju po dvije besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU koje vrijede za oba dana. Najbrži, vidimo se 11. i 12.06.!

Pročitajte još:

Komentari

U Hrvatskoj brojimo blizu 1,5 milijuna priključaka širokopojasnog pristupa internetu, što nije mali broj, ali se očekuje porast.

Izdvojeno

Koliko vam se puta dogodilo da ste samo na kratko htjeli nešto provjeriti na Facebooku ili Instagramu, a na kraju ste se zadržali sat...

Komentari

Vraćanjem u ne tako davnu prošlost mogli bismo se prisjetiti kako smo nekad znali mnoge telefonske brojeve napamet. Danas to u velikoj većini ne...

Lifestyle

Više od 55 posto hrvatskih korisnika interneta je umjereno do jako zabrinuto zbog sigurnosti svojih osobnih podataka na internetu, a tek manji broj ispitanika...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.