Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Wiener osiguranje proslavilo 20 godina

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, jedno od vodećih osiguravajućih Društava, sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavilo jubilarnu 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, jedno od vodećih osiguravajućih Društava, proslavilo jeubilarnu 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Brojni uzvanici, kako iz javnog tako i iz poslovnog života, uživali su u ugodnoj večeri uz klasike svjetske kazališne scene u izvedbi renomiranih izvođača Hrvatskog narodnog kazališta, ali i Kazališta Komedije. Posebnu čar večeri dale su izvedbe arije Figara iz Seviljskog brijača i prva arija najpoznatije hrvatske opere Ero s onoga svijeta, kao i izvedbe Vande Winter, Renate Sabljak i Đanija Stipaničeva. Wiener osiguranje je na taj način potvrdilo svoj status promicatelja kulture. Naime, Wiener osiguranje aktivno podržava projekte zajednice u kojoj djeluje uz poseban naglasak na kulturu, umjetnost i obrazovanje, višegodišnji je suradnik Kazališta Komedija, a odnedavno partnerski podržava i Hrvatsko narodno kazalište. Nakon kazališnog programa, uzvanici su nastavili druženje u predivnom foyeru HNK uz grupu The Frajle i DJ-a.

Kako društvo u Hrvatskoj, podršku kulturnim projektima aktivno pruža i njihova matična kuća Vienna Insurance Group, koja je vodeća osigurateljna grupa u Srednjoj i Istočnoj Europi. Wiener osiguranje je 2018. godinu završilo kao četvrti osiguratelj na hrvatskom tržištu i drugi osiguratelj u životnim osiguranjima, a uz podršku reosiguratelja, osigurava i izgradnju najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj, Pelješkog mosta. Cilj Wiener osiguranja je omogućiti građanima i tvrtkama miran san, osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju.

Pročitajte još:

Poduzeća

U segmentu životnih osiguranja Društvo je zabilježilo rast u odnosu na prethodnu godinu za 16% i u tom je području trenutno prvi osiguratelj na...

Ekonomija

Wiener osiguranje VIG osiguratelj je projekta izgradnje Pelješkog mosta, uz podršku reosiguratelja.

Financije

Wiener osiguranju službeno je pripojeno Erste osiguranje uz odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.