Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Wiener osiguranje VIG osiguratelj je izgradnje Pelješkog mosta, najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj

Wiener osiguranje VIG osiguratelj je projekta izgradnje Pelješkog mosta, uz podršku reosiguratelja.

Wiener osiguranje VIG osiguratelj je projekta izgradnje Pelješkog mosta, uz podršku reosiguratelja.

Ugovaratelj osiguranja je China Road and Bridge Corporation (Main branch office Zagreb).

Pelješki most bit će dug 2,4 kilometra i visok 55 metara, imat će četiri prometna traka, a njegova će gradnja trajati 36 mjeseci od početka radova.

Pelješki most prva je od ukupno četiri faze projekta “Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom” za čije je sufinanciranje Europska komisija, u lipnju prošle godine, odobrila 357 milijuna eura bespovratnih sredstava ili 85 posto prihvatljivih troškova.

Ovo je jedan od građevinskih projekata koji rješava strateško pitanje povezanosti ovog dijela Hrvatske s ostatkom zemlje. Pelješki most, osim u vidu povezanosti, ima i ključnu ulogu u socijalnoj i gospodarskoj revitalizaciji cijelog područja. Wiener osiguranje VIG kao glavni osiguratelj dio je ovog velikog i značajnog projekta za cijelu Republiku Hrvatsku.

Pročitajte još:

Poduzeća

U segmentu životnih osiguranja Društvo je zabilježilo rast u odnosu na prethodnu godinu za 16% i u tom je području trenutno prvi osiguratelj na...

Novosti

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, jedno od vodećih osiguravajućih Društava, sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavilo jubilarnu 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Financije

Wiener osiguranju službeno je pripojeno Erste osiguranje uz odobrenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.