Zagrebačke fashionistice uživaju u prvom studiju za najam modnih dodataka u Hrvatskoj

Silver Club

Zagrepčanka Dora Fanjek upustila se u pravu životnu avanturu i u dobi od dvadeset i pet godina zakoračila u svijet poduzetništva. Silver Club jedini je studio u Hrvatskoj u kojem možete unajmiti više od 500 torbica i 100 komada nakita na dva tjedna s mogućnošću produžetka.

Prije same posudbe potrebno je postati članicom kluba, a jednokratno godišnje članstvo iznosi 380 kuna, u što je uključeno i osiguranje od oštećenja posuđenih dodataka, dok cijena posudbe iznosi  od 10 do 30 kuna. Dora je poslovni model razvijala više od godinu dana, a najveću potporu dala joj je njezina obitelj.

Obitelj je s jednakim entuzijazmom kao i ja prihvatila ovu zamisao. Mama i ja smo zaljubljenice u modu, a ideja se rodila iz neposrednog vlastitog iskustva. Koliko puta sam željela nositi neki modni dodatak za određenu prigodu i bila primorana kupiti željenu torbicu ili ogrlicu, a da sam istovremeno znala da ću ih nositi samo jedanput. Mislim da je ovaj model posudbe idealan za žene koje se žele poigravati s modom, biti spremne za svaku prigodu i pratiti modne trendove bez velikih izdataka.“ – izjavila je Dora.

Dora Fanjek

Svaki artikl biran je vrlo pažljivo kako bi ponuda bila što raznovrsnija i primamljivija budućim članicama. Nakon otvaranja, Dora je imala upite mnogih mladih hrvatskih dizajnera o potencijalnoj suradnji.

Javili su se mnogi dizajneri i ponudili suradnju, tako da ćemo ponudu uskoro obogatiti dizajnerskim nakitom koji ćemo prodavati, a naše klijentice će imati poseban popust pri kupovini. Nakit će biti unikatan, poseban i vjerujem kako će oduševiti naše posjetiteljice.“

Mlada poduzetnica ne misli stati samo na tome. Otkriva kako će uskoro krenuti i web shop koji će djevojkama koje ne borave u Zagrebu omogućiti online najam modnih dodataka, ali i otvaranje studija za najam u svim većim hrvatskim gradovima.

Podijeli

Odgovori

Top