Zainteresirani za plaću preko 4.000 kuna i ugovor na stalno?

Zainteresirani za plaću preko 4.000 kuna i ugovor na stalno?

Poslodavci od administrativnih djelatnika u prosjeku očekuju 3 godine i 3 mjeseca (51% oglasa) iskustva te srednju stručnu spremu (55% oglasa), kao i napredno poznavanje engleskog jezika (42%).

Što se tiče poznavanje rada na računalo, ono je uvjet u 67% oglasa.

Kandidati za radnu poziciju ‘Administratora’ mogu očekivati ugovor na stalno (62% oglasa) te prosječnu plaću od 4.031 kune, koja je čak 24% manja od prosječne hrvatske plaće.

Trenutno je na portalu MojPosao aktivno više od 120 oglasa u kategoriji ‘Administracija’, a izdvajamo sljedeće:

– Tvrtka Toi Toi na području Zagreba zapošljava Administrativno knjigovodstvenog referenta. Posao uključuje pisanje ponuda i komunikaciju s kupcima, a od kandidata se traži minimalno srednja stručna sprema i 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijaviti se možete putem linka.

– Ukoliko ste stekli obrazovanje upravno-birotehničkog smjera i imate 2 godine iskustva kao tajnik/tajnica prijavite se na oglas Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata.

– Tvrtka specijalizirana a za BTL aktivnosti zapošljava asistenta voditelja regije koji će biti zadužen za koordinaciju i organizaciju kampanja. Rok prijave je 23.06, a prijaviti se možete ovdje.

Posao administratora često podrazumijeva snalaženje u stresnim situacijama, komunikativnost, asertivan pristup i vješto snalaženje na računalu.

Ukoliko imate želju dokazati se u tom području i tražite (bolji) posao, prije nego se prijavite na neki oglas, provjerite svoj životopis. Kako biste se na najbolji način predstavili poslodavcu, vaš životopis trebao bi ga uvjeriti da posjedujete navedene kvalifikacije – napravite popis dostignuća na dosadašnjim poslovima ili tijekom školovanja.

Postignuća su upečatljivija od samog navođenja zaduženja jer puno više govore o vašem radu i lakše ih je argumentirati za razliku od tvrdnji ‘timski igrač’, ‘ljubazan’ ili ‘komunikativan’.

Primjer postignuća za poziciju ‘administrator’:

– Ostao sam u okvirima budžeta za x kvartal/godinu

– Vodio sam tim/grupu/projekt (nešto izazovno, zahtjevno)

– U svrhu poboljšanja usluge/poslovanja usvojeno je x mojih prijedloga (kojih?)

– Izvršavao sam sve zadatke/projekte u zadanim rokovima

– Pohađao x seminar/predavanje/radionicu

– Nadgledao sam tim/radove/projekt kojim se postiglo x (cilj)

Podijeli

Odgovori

Top