Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Zašto ste nam lagali?

Uopće nisam zapamtila kako se zove ta nova ministrica graditeljstva, jer u ovo vrijeme što je na toj dužnosti, pojma nemam da je nešto činila, kamoli pokrenula. No, zapamtila sam joj ime „u cugu“, čim se ukazala afera u kojoj je spomenuto i ime njezinog supruga. Da se to nije pojavilo, i dalje bih se mučila pokušavajući se sjetiti njezina imena. Ali, to i nije važno, znam li ga, ili ne znam, sve je to ionako svejedno, a u konačnici i besmisleno

Uopće nisam zapamtila kako se zove ta nova ministrica graditeljstva, jer u ovo vrijeme što je na toj dužnosti, pojma nemam da je nešto činila, kamoli pokrenula. No, zapamtila sam joj ime „u cugu“, čim se ukazala afera u kojoj je spomenuto i ime njezinog supruga. Da se to nije pojavilo, i dalje bih se mučila pokušavajući se sjetiti njezina imena. Ali, to i nije važno, znam li ga, ili ne znam, sve je to ionako svejedno, a u konačnici i besmisleno

Iz afere u aferu, dan za danom Milanovića i njegovu ekipu sustižu neugodne situacije, za koje kukurikavci zacijelo nisu očekivali da će ih tako brzo zaskakati. Premijeru nije preostalo ništa drugo negoli da nas pokušava svojim učenim, a sve više nervoznim stilom uvjeriti kako loših dečkiju ima i kod njih, no, čim ih otkriju, odmah ih se lišavaju. Sada je potpuno evidentno da sam Milanović doista nema pojma, ni o politici, ni o ljudima, a ni o obnašanju vlasti. On uopće ne zna da je vlast služenje narodu, a ne služenje nad narodom, što,  zatvoren u svom dugogodišnjem finom, poludiplomatskom životu, okružen lijepim stvarima i krasnim poslovima, zapravo i nije mogao naučiti. Jednostavno, on vidi, zapaža, primjećuje, ali od silne arogancije i zaljubljenosti u svoj odraz u zrcalu, nema vremena zamarati se problemima nas smrtnika, koji mu pritom beskrajno dosađujemo, a on rješenja- nema. Nije ga nikad ni imao, a iluzorno je i očekivati da bi jedan čovjek mogao imati viziju izlaska iz živog blata u koje smo upali. Možda taj jedan čovjek negdje i postoji, no, to sigurno nije Zoran Milanović. A nije ni Linić, ni Zmajlović, ni Jakovina… ni svi drugi, kako li se već zovu, a sjede u Banski dvorima. Toliko su neupadljivi, bezbojni i neučinkoviti da im većina građana ni imena ne zna. Uopće nisam zapamtila kako se zove ta nova ministrica graditeljstva, jer u ovo vrijeme što je na toj dužnosti, pojma nemam da je nešto činila, kamoli pokrenula. No, zapamtila sam joj ime „u cugu“, čim se ukazala afera u kojoj je spomenuto i ime njezinog supruga. Da se to nije pojavilo, i dalje bih se mučila pokušavajući se sjetiti njezina imena. Ali, to i nije važno, znam li ga, ili ne znam, sve je to ionako svejedno, a u konačnici i besmisleno. Baš me briga kako se zovu svi ti ministri, šefovi kabineta koji se ponašaju poput  uštogljenih, hladnih i beskrvnih robota, zapravo me to uopće ne zanima. Kao ni veliki dio građana, seljaka, radnika, neradnika, umirovljenika i mladeži.

Gospodari života

Sada je apsolutno vidljivo da nam je Kukuriku koalicija – lagala. Namjerno neću napisati uljepšano- nije govorila istinu. Ne, ova je koalicija prije samo godinu i pol, maksimalno dvije, bezočno lagala, samo kako bi se dokopala vlasti, podijelila fotelje i dužnosti, povećala svoj konto na računima i stavila sebe u poziciju vlastodržaca, koji u ovakvoj opelješenoj i okljaštrenoj Hrvatskoj bivaju gospodari naših života. Nikada oni nisu imali nikakav zajednički plan izvlačenja države iz krize, poboljšanja standarda njezinih građana, priprema za ulazak u Europsku uniju, koja će nas, ovakve jadne kakvi smo sada, odmah progutati i satrati, kako je to učinila s, primjerice, Bugarskom.

Što je to uopće Plan 21? Gdje je to? Tko ga je pisao? Kakvi to stručnjaci? Što se s njime dogodilo? Ništa. On nikada i nije stvarno postojao. Bila je to hrpa na brzinu nabacanih teza, pučkoškolskih teorija kako će Hrvatska krenuti naprijed, običan komad papira, jednog, ili više, potpuno je svejedno. Nekakve demagoške floskule kojima se samo zamahalo pred očima već iznerviranog naroda, ubijenog u pojam od HDZ-a, a sve kako bi se opravdalo postojanje antihadezeovske koalicije. Da, njezin je jedini cilj bilo rušenje HDZ-a, koji je već ionako istrunuo iznutra, a Jadranku se Kosor zacementiralo sa svih strana, a ne nekakva tobožnja briga za vlastiti narod. Jer, da Plan 21 doista postoji, ne bi se ova Vlada ovako blamirala svakodnevno, a Milanović se prema nama ponašao kao da smo, u najmanju ruku, retardirani, a njega nam je dragi Bog poslao da nas prosvijetli i objasni nam da smo glupi. Dosta mi je laganja, a lažete nas od samog početka; međusobno se koljete oko podjele plijena i plašite nas povratkom HDZ-a.

Ne optužujte stalno HDZ

Mene nije strah HDZ-a; nikada za njih nisam glasala, nisu me pretjerano ni zanimali, na trenutke su mi bili tragikomični, smiješni, a priča o tome kako ne možemo krenuti naprijed, jer je HDZ sve pokrao, puna mi je glava. Ako je sve to HDZ pokrao, popljačkao, orobio, kako to da vi u godinu i pol ne možete čak ni pogoditi pravi smjer odakle treba početi? Već glavinjate u tunelu, u kojem se jedna stranka sudara s drugom i plašite nas hadezenjarama koje će opet uskrsnuti iz mraka i sve nas uništiti. Ne brinite, Kukuriku koalicijo draga; sve i da opet dođu na vlast- a vi se trudite vratiti ih i prije regularnog vremena- neće nas stići dokrajčiti. Vi ćete to učiniti prije njih; na kraju će ionako ostati reliquiae reliquiarum olim inclyti regni Croatiae. Premijeru, Vi ste obrazovani, znate što to znači; raju ionako nitko ništa ne pita. Nju se gazi.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.