Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Želite raditi na moru? Ima još mjesta! Evo koji se sezonski poslovi nude

Iako je većina hrvatskih tvrtki sezonske radnike odabrala već krajem prošle godine i u prva tri mjeseca ove, slobodnih mjesta još uvijek ima. Evo koja smo pronašli …

Iako je većina hrvatskih tvrtki sezonske radnike odabrala već krajem prošle godine i u prva tri mjeseca ove, slobodnih mjesta još uvijek ima. Evo koja smo pronašli ...

Na sezonskim poslovima na moru najtraženije su čistačice. Ostala najtraženija zanimanja su konobar, kuhar, prodavač te pomoćni radnik u kuhinji, čistačica i recepcionar, a potražnja za sezoncima je porasla za gotovo 18 posto.

Tvrtke s kojima Hrvatski zavod za zapošljavanje surađuje, odabrale su sezonske radnike već krajem prošle godine i u prva tri mjeseca ove. Slobodnih mjesta još uvijek ima, a oglašena su na web stranicama i facebook profilu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Posljednji oglasi za posao pokazuju da se interes smanjuje ali ipak postoji interes poslodavaca za sezonskim zapošljavanjem.

Posljednji oglas za posao objavljen je na stranicama HZZ-a upravo danas. Radi se o oglasu za posao Kempinski Hotela Adriatic (Skiper Operacije d.o.o.) u Savudriji kojii  upravo traži tri djelatnika: samostalnog konobara, barmena i pomoćnog konobara.

Temeljni uvjeti za zapošljavanje u Kempinski Hotelu Adriatic su: iskustvo na istim poslovima, odlično znanje engleskog i/ili talijanskog jezika.

Više o oglasima za posao možete pronaći na web stranici HZZ-a.

Puno sreće!


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.