Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

ZIP proglašen najboljom poduzetničkom potpornom institucijom 2014.

Mihovil Barančić

Na XIX. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu, koje se ove godine održava u Petrčanima kraj Zadra, jučer je Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva dodijeljena nagrada za najbolju poduzetničku potpornu instituciju u Republici Hrvatskoj u 2014. godini.

Nagradu dodjeljuje Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, a suosnivač ZIP-a,  Mihovil Barančić je u ime ZIP-a preuzeo nagradu.

“Iznimno nam je drago da se i na ovaj način prepoznaje sve što radimo u zadnje 2 godine, iako nam je najvažnija mjera i zvijezda vodilja jedino uspjeh projekata inkubiranih u našem inkubatoru”, izjavio je suosnivač ZIP-a Mihovil Barančić.

Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) osnovan je 2012. godine s ciljem pomaganja mladim poduzetnicima iz regije da pokrenu vlastiti posao, ZIP se etablirao kao najjači startup inkubator u regiji.

Startupima se nudi mentorstvo, coworking, tehnička podrška i medijska pozornost, a dosad je kroz program ZIP-a prošlo preko 40 timova, a trenutno 7 timova prolazi kroz najnoviju, 7. generaciju programa.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.