Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Agencija Standard & Poor’s kreditni rejting Zagrebačkog holdinga

Kreditna agencija Standard & Poor’s potvrdila je u četvrtak kreditni rejting Zagrebačkog holdinga BB- sa stabilnim izgledima.

Kreditna agencija Standard & Poor’s potvrdila je u četvrtak kreditni rejting Zagrebačkog holdinga BB- sa stabilnim izgledima.

‘Međunarodne resorne agencije time kontinuirano potvrđuju dobru poslovnu politiku Zagrebačkog holdinga i uspješnu realizaciju zadanih ciljeva Društva’, priopćeno je iz Holdinga.

Podsjetimo, prethodno je ista agencija kreditni rejting holdinga korigirala nabolje čak tri puta uzastopno, zadnji put u prosincu prošle godine.

No, rejting BB- daleko je od dobra. On zapravo znači da tvrtka kratkoročno neće imati većih izazova u poslovanju, no da je dugoročno pred velikom neizvjesnošću što se stabilnosti poslovanja tiče.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.