Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

30 edukativnih radionica: Postani i ti prijatelj stakla

U suradnji s Gradom Zagrebom, njihovim Uredom za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj održano je 30 edukativnih radionica “Postani i ti prijatelj stakla”.

U suradnji s Gradom Zagrebom, njihovim Uredom za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj održano je 30 edukativnih radionica “Postani i ti prijatelj stakla”. Edukacije su održane u studenom i prosincu 2017. u OŠ Ivana Meštrovića, OŠ Nikele Tesle, OŠ Prečko, OŠ Ivana Cankara, te OŠ Bartola Kašića.

Na radionicama su učenici nižih razreda (I.-IV.), njih 672 zajedno sa svojim učiteljima i učiteljicama, imali priliku vidjeti kao se staklo obrađuje na plameniku, upoznati njegovu vrijednost i ljepotu. Osobiti naglasak je stavljen na važnost recikliranja, zaštitu okoliša i održivo gospodarenje otpadom.

Mladi su naraštaju s lakoćom i uživanjem prihvaćali nove spoznaje što možete pogledati u jednom malom dijelu fotografija s ovih radionica, te pročitati njihova razmišljanja u knjizi utisaka.

dav


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.