Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

30 edukativnih radionica: Postani i ti prijatelj stakla

U suradnji s Gradom Zagrebom, njihovim Uredom za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj održano je 30 edukativnih radionica “Postani i ti prijatelj stakla”.

U suradnji s Gradom Zagrebom, njihovim Uredom za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj održano je 30 edukativnih radionica “Postani i ti prijatelj stakla”. Edukacije su održane u studenom i prosincu 2017. u OŠ Ivana Meštrovića, OŠ Nikele Tesle, OŠ Prečko, OŠ Ivana Cankara, te OŠ Bartola Kašića.

Na radionicama su učenici nižih razreda (I.-IV.), njih 672 zajedno sa svojim učiteljima i učiteljicama, imali priliku vidjeti kao se staklo obrađuje na plameniku, upoznati njegovu vrijednost i ljepotu. Osobiti naglasak je stavljen na važnost recikliranja, zaštitu okoliša i održivo gospodarenje otpadom.

Mladi su naraštaju s lakoćom i uživanjem prihvaćali nove spoznaje što možete pogledati u jednom malom dijelu fotografija s ovih radionica, te pročitati njihova razmišljanja u knjizi utisaka.

dav

Pročitajte još:

Edukacija

U organizaciji ZMAG-ove Akademije prirodnog graditeljstva u srpnju će se održati dvije graditeljske radionice otvorene za javnost. 

Edukacija

Naučite moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva.

Novosti

Osim ovih radionica, u sklopu procesa izrade PU, s ključnim dionicima su već obavljene i individualne konzultacije, provedene su ankete s lokalnim stanovništvom i...

EU fondovi

U periodu od 22. do 25, kolovoza 2017. godine u HGK – Županijskoj komori Split održati će se radionica u organizaciji djelatnika CIRAZ-a.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.