Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Radionica “Proces pripreme i prijave na EU programe i projekte”

U periodu od 22. do 25, kolovoza 2017. godine u HGK – Županijskoj komori Split održati će se radionica u organizaciji djelatnika CIRAZ-a.

eu fondovi

U periodu od 22. do 25. kolovoza 2017. godine u HGK – Županijskoj komori Split održati će se radionica u organizaciji djelatnika CIRAZ-a na kojoj će osim djelatnika Županijske komore prisustvovati i kolege iz Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine te Privredne komore Crne Gore.

Svrha radionice je predstaviti djelokrug rada CIRAZ-a, mogućnosti i oblike buduće suradnje te educirati djelatnike s procesom pripreme i prijave na EU programe i projekte s ciljem što efikasnijeg povlačenja sredstava iz EU fondova.

Detaljan program i raspored održavanja radionice možete pogledati na slijedećim poveznicama: RASPORED PREDAVANJA i PROGRAM RADIONICE.  

Veselimo se što će djelatnici CIRAZ-a prenijeti svoje stečeno znanje svojim kolegama te na taj način zajedno pridonijeti uspjehu rada organizacije.

Pročitajte još:

Edukacija

U organizaciji ZMAG-ove Akademije prirodnog graditeljstva u srpnju će se održati dvije graditeljske radionice otvorene za javnost. 

Edukacija

Naučite moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva.

Energetika

U suradnji s Gradom Zagrebom, njihovim Uredom za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj održano je 30 edukativnih radionica “Postani i ti prijatelj stakla”.

Novosti

Osim ovih radionica, u sklopu procesa izrade PU, s ključnim dionicima su već obavljene i individualne konzultacije, provedene su ankete s lokalnim stanovništvom i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.