Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komentari

Amway obilježio međunarodni dan volontiranja u SOS Dječjem selu Lekenik

Treći Amwayev dan volontiranja koji se obilježava u 29 zemalja diljem svijeta ove je godine u Hrvatskoj održan u SOS Dječjem selu Lekenik. Amwayevi su volonteri proveli dan sa djecom iz Sela sudjelujući u zabavno-edukativnim radionicama na temu zdrave prehrane i važnosti tjelovježbe pod stručnim vodstvom nutricionistice mr.sc. Irene Švenda i Amwayeva trenera Daria Polančeca. U sklopu ovog događanja Amway je jednoj SOS obitelji donirao potrebne kućanske aparate i  podijelio djeci prigodne poklone.

Amwayev dan volontiranja dio je kampanje za djecu ONE by ONE kroz koju Amway već više od deset godina pomaže djeci diljem svijeta. Ove se godine kroz različite aktivnosti tvrtke, njezinih zaposlenika i volontera, nastojalo educirati djecu o pravilnom izboru prehrane – koje su namirnice za njih dobre, a u kojim se skriva šećer? Čega treba jesti više, a čega manje? Koliko je fizička aktivnost važna?

“Amway je više od 80 godina predan promoviranju zdrave prehrane i kvalitetnom načinu života. Kako se prehrambene navike i navike vježbanja razvijaju već u djetinjstvu, naš je cilj upravo djeci ukazati na njihovu važnost i nastojati ih uputiti da te iste pozitivne da ostave dugotrajan utjecaj”, izjavila je Didem Balcioglu, Amwayeva voditeljica korporativnih poslova za Hrvatsku, Sloveniju, Rumunjsku i Bugarsku.

‘Od srca želimo zahvaliti djelatnicima Amwaya koji su upravo SOS Dječje selo Lekenik odabrali kao lokaciju za obilježavanje međunarodnog dana volontera. Pored hvalevrijedne donacije kućanskih aparata koji će uvelike pomoći obavljanju svakodnevnih obveza SOS mama u SOS kućama Dječjeg sela Lekenik, Amway je za našu djecu priredio vrlo edukativan i posve ukusan dan. Veliko hvala gospođi Ireni, nutricionistkinji, koja je na našu djeca prenijela znanje o namirnicama i zdravoj prehrani. Ovoj radionici prisustvovali su polaznici viših razreda osnovne škole, sedmaši i osmaši, koji su objeručke prihvatili nova znanja i sa zadovoljstvom kušali zdrave delicije’, rekla je Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra.

amway-4

Amwayev brend NUTRILITE promiče filozofiju života koja se temelji na zdravoj:

  1. Prehrani: umjerena dijeta koja uključuje obroke s mnogo voća i povrća u svrhu dobivanja svih potrebitih nutritivnih sastojaka
  2.  Tijelu: ravnoteža između vježbanja i odmora kao ključne stvar u održavanju fizičke spreme i regulacije tjelesne težine
  3. Umu: težnja da se pozitivan mentalni stav uključi u sve što radimo znači izbjegavanje negativnog stresa i poticanje relaksacije, bavljenja hobijima i osobni razvoj
  4. Odluci odluka: donošenje u svrhu zdravijeg života koji se temelji na pravilnoj prehrani i vježbanju

O Amwayevoj kampanji Jedan po jedan za djecu

Već više od deset godina Amway pomaže djeci diljem svijeta u sklopu svoje kampanje Jedan po jedan za djecu. Sama tvrtka, njeni zaposlenici i distributeri donirali su više od 250 milijuna USD i preko 3,5 milijuna volonterskih sati od 2003. godine kad je kampanja i započela.

2013. godine Amway je proslavio 10. obljetnicu kampanje Amwayevim svjetskim danom volontiranja, pokazujući tako da će se donacije i nastaviti.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha s više od 10.000 paketa proizvoda pripremljenih za obitelji kojima je pomoć najpotrebnija, Amway je u 2015. po treći put u Europi ponovno okupio sve svoje snage kako bi se pomoglo djeci na globalnoj, ali i lokalnoj razini te kako bi se nastavila tvrtkina tradicija volontiranja.

Pročitajte još:

DOP

Korporativno volontiranje ili volontiranje zaposlenika postaje odraz društvene odgovornosti svakog poduzeća i sve se više poduzeća u Europi i šire odlučuje za programe korporativnog...

Ljudski resursi

U organizaciji Volonterskog centra Zagreb jučer je održana 5. Nacionalna konferenciju o volontiranju zaposlenika s glavnom temom 'Doprinos zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje'.

DOP

Hrvatski Telekom daje podršku mladim volonterima i predstavlja novu platformu #WhatWeValue.

DOP

Svi zaposlenici Kauflanda koji sudjeluju u akciji za dobrobit zajednice dobivaju plaćeni slobodan dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.