Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Avalon preuzeo riječki GEM Studio

Tomislav Kokotić, direktor Avalona i direktor riječke tvrtke GEM Studio Edi Budimilić potpisali su u Zagrebu ugovor o preuzimanju kojim je Avalon preuzeo još jednog od svojih konkurenata.

Tomislav Kokotić, direktor Avalona i direktor riječke tvrtke GEM Studio Edi Budimilić potpisali su u Zagrebu ugovor o preuzimanju kojim je Avalon preuzeo još jednog od svojih konkurenata.

Avalonu, jednoj od vodećih hrvatskih i regionalnih web hosting tvrtki, ovo je treća akvizicija ovakve vrste. Tijekom prošle godine Avalon je preuzeo također riječku tvrtku Fiuhost, a ove godine je pripojena i zagrebačka Webmedia. Najnovijom akvizicijom Avalon je svoj portfelj povećao za dodatnih 1.200 internetskih domena koje se nalaze na serverima GEM Studia.

Avalon je na web hosting tržištu prisutan već 15 godina te trenutno poslužuje oko 13.000 različitih internetskih domena. “S obzirom da nam naš novi start-up oduzima sve više i više vremena, nakon puno razmišljanja shvatili smo da je došlo vrijeme da nađemo kvalitetnog partnera koji bi mogao preuzeti naše hosting poslovanje i našim klijentima pružiti vrhunsku uslugu. Već neko vrijeme surađujemo s Avalonom i jako smo zadovoljni, smatramo da su oni apsolutni lider u Hrvatskoj za hosting usluge. Ono što je nama bilo najvažnije je što nisu “dinosauri”, kako mi volimo zvati neke druge hosting providere koji ne inoviraju, koji jednostavno ne rade ono što bi hosting tvrtke trebale raditi.” – rekli su Goran Duškić i Edi Budimilić, direktori i suvlasnici tvrtke Gem Studio.

“Gem Studio je u našim poslovnim krugovima poznat kao odlična mlada hosting tvrtka s inovativnim idejama i pristupom i zbog toga nam je ovo pripajanje posebno drago. Iako će dosadašnji vlasnici krenuti novim putem i pokušati ostvariti uspjeh na globalnom tržištu s vrlo zanimljivom platformom WhoAPI, dogovorili smo nastavak bliske suradnje na polju razvoja aplikacija za web hosting baziranih na njihovoj platformi. Veselimo se daljnjoj suradnji, i svakako ćemo dati svoj maksimum da našim novim korisnicima pružimo istu, vrlo visoku razinu usluge na kakvu su do sada navikli.” – istaknuo je Tomislav Kokotić, direktor tvrtke Avalon.

Napisao

Pročitajte još:

DOP

Donacija Centru trebala bi omogućiti daljnji razvoj radionica i terapija koje pomažu u osamostaljivanju i socijalnom, obrazovnom i poslovnom uključivanju osoba s teškoćama u...

Edukacija

U sklopu našeg projekta She4She, u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena i  Essenta – Agencijom za web i marketing, imate priliku saznati kako...

Komentari

U Hrvatskoj brojimo blizu 1,5 milijuna priključaka širokopojasnog pristupa internetu, što nije mali broj, ali se očekuje porast.

Izdvojeno

Koliko vam se puta dogodilo da ste samo na kratko htjeli nešto provjeriti na Facebooku ili Instagramu, a na kraju ste se zadržali sat...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.