Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ban Ki-moon: Hrvatska je zemlja bogata energentima i prirodnim ljepotama

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon u posjeti je Hrvatskoj. Stigao je u pratnji bivšeg ministra pravosudja RH – Ivana Šimonovića.

Glavni tajnik Ujedinjenih naroda Ban Ki-moon u posjeti je Hrvatskoj. Stigao je u pratnji bivšeg ministra pravosudja RH - Ivana Šimonovića.

U povodu 20 godina članstva Hrvatske u EU glavni tajnik je istaknuo kako je oduvijek želio posjetiti Hrvatsku jer je puno toga čuo o hrvatskoj obali.  Dodao je kako je Hrvatska borba za neovisnost i čllanstvo u UN-u ostvareno teškom borbom, a zahvalio je i na angažmanu Hrvatske u međunarodnim poslovima.

“Osim ideja i resursa, Hrvatska je pomogla i na terenu te daje svoj doprinos na području ljudskih prava” izjavio je Ban Ki-moon dodavši pritom kako želi da danas svi prisutni razmisle što mogu učiniti za UN i svijet.

“Vidim kako možete dati veliki doprinos temljama u tranziciju, zauzeti se za poštivanje ljudskih prava te unaprijediti održivi razvoj” izjavio je Ki-moon.

Izrazio je duboku zabrinutost stanjem u Siriji, ali i previranjima u drugim regijama.

Dodao je na kraju kako je Hrvatska zemlja bogata energentima i prirodnim ljepotama. Najavio je svoj put u London na Olimpijske igre, i istaknuo kako je upoznat s Hrvatskom rukometnom reprezentacijom poznatijom pod imenom “Kauboji”.

Saznajte više

Napisao

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.