Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Bandić: U upravi Holdinga ponašaju se kao pijani milijarderi [VIDEO]

„Financije grada Zagreba jedne su od najstabilnijih u RH“, izjavio je gradonačelnik Milan Bandić te je progovorio o gorućim problemima u gradu – rebalansu proračuna i Holdingu.

„Financije grada Zagreba jedne su od najstabilnijih u RH“, izjavio je gradonačelnik Milan Bandić te je progovorio o gorućim problemima u gradu – rebalansu proračuna i Holdingu.

Sutra bi na dnevnom redu trebao biti prijedlog gradonačelnika o rebalansu proračuna sa svim amandmanima ali prema najavama iz Skupštine navodno neće biti usvojen.

„Pričekat ćemo sjednicu Skupštine pa ćemo nakon toga vidjeti koje pravne mjere poduzeti s obzirom na blokadu grada u ineizvršavanje obaveza gradskih zastupnika“, rekao je Bandić

Pročelnik Slavko Kojić, gradonačelnikov najbliži suradnik u financijskim pitanjima istaknuo je kako trenutno Zagreb funkcionira na privremenim mjerama izvršenja proračuna koje traju do kraja rujna.

„Recimo samo 118 milijuna kuna ilegalno dodjeljenih Holdingu sada nemaju stavku u proračunu i ne mogu imati bez rebalansa. U slučaju neprihvaćanja proračuna, prisiljeni smo raskinuti ugovor i tražiti od Holdinga povrat 200 milijuna kuna koje smo mi, u ime Holdinga, uplatili Zagrebačkim otpadnim vodama“, rekao je Kojić.

Gradonačelnik Bandić dotaknuo se i Holdinga i optužio Upravu s Ivom Čovićem na čelu za nesposobnost. Najavio je kako je za sutrašnju sjednicu naručio sve financijske parametre Holdinga u razdoblju do njegove nadležnosti za Holding.

„Ponašaju se kao pijani milijarderi. Prihodi su im u četiri godine pali za milijardu kuna, a rashodi su za plaće i materijalna dobra ista ili malo viša. Sva zaduženja u Holdingu plaća Grad“, zaključio je Bandić.

[infopunkt 5167 2]

[infopunkt 5167 3]

[infopunkt 5167 4]


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.