Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Brak na ”radnom mjestu”!

Parovi koji su se upoznali na poslu, preko prijatelja ili na faksu češće završavaju u braku za razliku od onih koji su se upoznali u klubovima.

Parovi koji su se upoznali na poslu, preko prijatelja ili na faksu češće završavaju u braku za razliku od onih koji su se upoznali u klubovima.

Veze koje počinju upoznavanjem u noćnom klubu ili kafiću najčešće završe samo kao prolazna avantura, dok više sreće imaju parovi koji su se upoznali na poslu. Tako je pokazala britanska studija u kojoj je sudjelovalo 2.000 ljudi.

Economy piše kako parovi koji su se upoznali na poslu i zaljubili završavaju u braku češće nego parovi koji su se upoznali bilo gdje drugdje.

Razlog tome je to što provode puno vremena zajedno i još bolje se poznaju. Zbog tog vremena znaju kako partner reagira na stres, što ga muči, a usput sudjeluju zajedno na poslovnom planu što ih povezuje.

Svoju vezu brakom okrunilo je 14 posto parova koji su se upoznali na poslu, tri posto više u odnosu na parove koje su upoznali prijatelji.

Istraživanje pokazuje i da oko 51 posto parova misli da je mjesto upoznavanja bitno za budućnost veze. Štoviše, svaki peti čovjek laže o tome kako je upoznao partnera zato što se boji da mu je veza osuđena na propast upravo zbog okolnosti upoznavanja. Neki samo žele da im priča zvuči zanimljivije, a 17 posto parova laže zato što im je dosadno pričati istu priču.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.