Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Brak na ”radnom mjestu”!

Parovi koji su se upoznali na poslu, preko prijatelja ili na faksu češće završavaju u braku za razliku od onih koji su se upoznali u klubovima.

Parovi koji su se upoznali na poslu, preko prijatelja ili na faksu češće završavaju u braku za razliku od onih koji su se upoznali u klubovima.

Veze koje počinju upoznavanjem u noćnom klubu ili kafiću najčešće završe samo kao prolazna avantura, dok više sreće imaju parovi koji su se upoznali na poslu. Tako je pokazala britanska studija u kojoj je sudjelovalo 2.000 ljudi.

Economy piše kako parovi koji su se upoznali na poslu i zaljubili završavaju u braku češće nego parovi koji su se upoznali bilo gdje drugdje.

Razlog tome je to što provode puno vremena zajedno i još bolje se poznaju. Zbog tog vremena znaju kako partner reagira na stres, što ga muči, a usput sudjeluju zajedno na poslovnom planu što ih povezuje.

Svoju vezu brakom okrunilo je 14 posto parova koji su se upoznali na poslu, tri posto više u odnosu na parove koje su upoznali prijatelji.

Istraživanje pokazuje i da oko 51 posto parova misli da je mjesto upoznavanja bitno za budućnost veze. Štoviše, svaki peti čovjek laže o tome kako je upoznao partnera zato što se boji da mu je veza osuđena na propast upravo zbog okolnosti upoznavanja. Neki samo žele da im priča zvuči zanimljivije, a 17 posto parova laže zato što im je dosadno pričati istu priču.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.