Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Brak na ”radnom mjestu”!

Parovi koji su se upoznali na poslu, preko prijatelja ili na faksu češće završavaju u braku za razliku od onih koji su se upoznali u klubovima.

Parovi koji su se upoznali na poslu, preko prijatelja ili na faksu češće završavaju u braku za razliku od onih koji su se upoznali u klubovima.

Veze koje počinju upoznavanjem u noćnom klubu ili kafiću najčešće završe samo kao prolazna avantura, dok više sreće imaju parovi koji su se upoznali na poslu. Tako je pokazala britanska studija u kojoj je sudjelovalo 2.000 ljudi.

Economy piše kako parovi koji su se upoznali na poslu i zaljubili završavaju u braku češće nego parovi koji su se upoznali bilo gdje drugdje.

Razlog tome je to što provode puno vremena zajedno i još bolje se poznaju. Zbog tog vremena znaju kako partner reagira na stres, što ga muči, a usput sudjeluju zajedno na poslovnom planu što ih povezuje.

Svoju vezu brakom okrunilo je 14 posto parova koji su se upoznali na poslu, tri posto više u odnosu na parove koje su upoznali prijatelji.

Istraživanje pokazuje i da oko 51 posto parova misli da je mjesto upoznavanja bitno za budućnost veze. Štoviše, svaki peti čovjek laže o tome kako je upoznao partnera zato što se boji da mu je veza osuđena na propast upravo zbog okolnosti upoznavanja. Neki samo žele da im priča zvuči zanimljivije, a 17 posto parova laže zato što im je dosadno pričati istu priču.

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

U sljedeće dvije godine destinacije će odlučiti vraćaju li se na postavke kakve su imale prije pandemije ili se okreću održivom turizmu, zaključeno je...

Lifestyle

A sad je i službeno - najbolji teranino ima Destilerija Rossi. Potvrdili su to zadovoljni posjetitelji prvog Teranino festivala nedavno održanog u Balama.

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.