Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Brod Piana nagrađen za inovativna rješenja

Nagrada je dodijeljena za potpunu protupožarnu zaštitu i za koncept restorana. To je drugo prestižno međunarodno priznanje brodu. The Royal Institution of Naval Architects nedavno uvrstilo “Pianu” među najistaknutije brodove 2011. godine, te joj dodijelilo priznanje “Significant Ships 2011”.

Nagrada je dodijeljena za potpunu protupožarnu zaštitu i za koncept restorana. To je drugo prestižno međunarodno priznanje brodu. The Royal Institution of Naval Architects nedavno uvrstilo "Pianu" među najistaknutije brodove 2011. godine, te joj dodijelilo priznanje "Significant Ships 2011".

Švedski ShipPax Information, tvrtka specijalizirana za pružanje informacija o industriji brodskog prijevoza putnika i tereta, dodijelila je nagradu za inovativna rješenja u 2011. godini brodu “Piana” izgrađenom prošle godine u Brodosplitu.

Ro-paxu “Piana” nagrada je dodijeljena za potpunu protupožarnu zaštitu i za koncept restorana, stoji u obrazloženju nagrade ShipPax Informationa u kojem je navedeno i kako su članovi ocjenjivačkog suda impresionirani primijenjenim rješenjima, priopćila je danas služba za odnose s javnošću splitskog brodogradilišta.

Brod “Piana” je namjenjen prijevozu putnika, osobnih i teretnih vozila te opasnog tereta na relaciji Marseille-Bastia i predan je francuskom naručitelju u prosincu 2011. godine.

“Piana ” je sofisticiran i tehnički zahtjevan brod čiji je projekt razvijen u Brodosplit-Brodogradilištu.

To je drugo prestižno međunarodno priznanje “Piani”. Naime, The Royal Institution of Naval Architects, međunarodno udruženje stručnjaka s područja brodograđevne industrije, obrazovnih institucija i organizacija, koje okuplja stručnjake iz više od 90 zemalja, nedavno uvrstilo “Pianu” među najistaknutije brodove 2011. godine, te joj dodijelilo priznanje “Significant Ships 2011”, navodi se u priopćenju Brodosplita.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.