Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Communication Management Forum 2015 okuplja vodeće europske komunikacijske stručnjake

Lana Ciboci

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment povodom druge obljetnice svog djelovanja i u suradnji s partnerima organizira prvu međunarodnu znanstvenu konferenciju u ovom dijelu Europe na temu integrirane komunikacije. Konferencija Communication Management Forum 2015 održat će se 8. i 9. svibnja, a tim povodom Bernays će okupiti renomirane znanstvenike i stručnjake iz područja odnosa s javnošću, komunikacijskog menadžmenta, marketinga i srodnih znanstvenih disciplina koji će tijekom dvodnevne konferencije razmijeniti znanja i iskustva iz područja komunikacijske industrije, a sve s ciljem postizanja kvalitetnije suradnje između znanstvenika i praktičara te unaprjeđenja struke.

Konferenciju će otvoriti višestruko nagrađivani stručnjaci iz područja korporativne komunikacije i strateškog menadžmenta prof. dr. sc. Dejan Verčič, prof. emer. dr. sc. Betteke van Ruler te prof. dr. sc. Darko Tipurić, a središnji događaj Communication Management Foruma bit će okrugli stol na temu „Reconciling the traditional and contemporary: the new integrated communication“. Uz prof. dr. sc. Dejana Verčiča i prof. emer. dr. sc. Betteke van Ruler, okruglom stolu će prisustvovati dekan Filozofskog fakulteta u Mostaru i jedan od najvećih PR stručnjaka u regiji prof. dr. sc. Zoran Tomić, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić, talijanski stručnjak za odnose s javnošću i profesor na Sveučilištu LUMUSA u Rimu Toni Muzi Falconi te izv. prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič.

„U samo dvije godine svog djelovanja Bernays se, zahvaljujući kvaliteti svojih studijskih programa i nastavničkog kadra, istaknuo u hrvatskom obrazovnom sustavu kao najveći studij komunikacijskog menadžmenta. Kako bismo isto učinili i u području znanosti, povodom svog drugog rođendana pokrenuli smo dva velika znanstvena projekta – međunarodnu konferenciju Communication Management Forum i časopis Communication Management Review koji će dvaput godišnje objavljivati znanstvene i stručne radove na engleskom jeziku iz područja odnosa s javnošću, masovnih medija, novinarstva i vizualne komunikacije, marketinga, organizacije i menadžmenta, politologije, komunikologije i srodnih disciplina. Budući da u Hrvatskoj, ali i u regiji, ne postoji znanstveni časopis poput Communication Management Reviewa, riječ je o projektu koji će obogatiti hrvatsku znanost, osobito u području informacijsko-komunikacijskih znanosti.“, izjavila je Lana Ciboci, predsjednica Organizacijskog odbora konferencije.

Communication Management Forum 2015 zamišljen je kao tradicionalno okupljanje znanstvenika i praktičara iz informacijsko-komunikacijskih i njima srodnih znanosti, a već u prvoj godini priliku da predstave svoje znanstvene radove na konferenciji 8. i 9. svibnja imat će čak 80 znanstvenika koji dolaze iz različitih europskih zemalja kao što su Nizozemska, Slovenija, Njemačka, Italija te zemlje regije. Vrijednost prvog Bernaysovog znanstvenog projekta prepoznali su i brojni partneri poput Coca-Cole HBC Hrvatska, Poslovnog dnevnika, Ine, Blitz-CineStara, HUOJ-a, Millenium promocije plus (MPR+), Magis tima i Catering Kvatrića koji će pridonijeti etabliranju Communication Management Foruma kao tradicionalnog međunarodnog znanstvenog okupljanja.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.