Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Comping i Infosys Finacle potpisali ugovor o suradnji

Comping, jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj i Infosys Finacle, dio EdgeVerve Systems-a, tvrtke u potpunom vlasništvu Infosys-a (NYSE: INFY), objavili su danas potpisivanje ugovora o suradnji.

Comping, jedna od vodećih IT tvrtki u Hrvatskoj i Infosys Finacle, dio EdgeVerve Systems-a, tvrtke u potpunom vlasništvu Infosys-a (NYSE: INFY), objavili su danas potpisivanje ugovora o suradnji. Comping se na taj način pridružio globalnoj partnerskoj mreži Infosys Finacle-a za distribuciju i primjenu Finacleovih softverskih rješenja za banke u Hrvatskoj i Sloveniji.

Infosys Finacle posjeduje veliko iskustvo u inovacijama i digitalnoj preobrazbi te dokazanu tehnološku izvrsnost. Njegov paket softverskih rješenja za bankarstvo uključuje osnovno bankovno poslovanje, analitiku, plaćanja, riznicu, blockchain tehnologiju i umjetnu inteligenciju.

„Potpisivanje ugovora o suradnji za bankovna rješenja Finacle Suite vrlo je važan korak u rješavanju izazova tehnoloških promjena s kojima se banke u ovim zemljama suočavaju. Ovaj ugovor dodatno jača našu suradnju s Infosys Finacle-om te omogućava rješavanja digitalnih potreba bankarskog tržišta. Kroz ovaj partnerski ugovor naši klijenti iz bankarskog sektora imat će priliku raditi s najboljim svjetskim stručnjacima i primjenjivati najbolje poslovne prakse“, izjavio je Alojzije Jukić, predsjednik Uprave Compinga.
“Ovaj strateški ugovor omogućuje EdgeVerve-u da i ubuduće predano pruža najbolje bankarske tehnologije, potpomognut Compingovim vrhunskim uslugama transformacije i isporuke financijskim institucijama na istočnoeuropskom tržištu. Comping dugi niz godina izgrađuje besprijekoran ugled u pružanju ključnih poslovnih tehnologija a sada svoje izvrsne odnose s bankama može dodatno osnaživati i pružanjem najbolje bankarske tehnologije na tržištu“, rekao je Rich Longo, šef EdgeVerv-ovog odjela za globalne strateške saveze.

Partnerska mreža Infosys Finacle-a omogućava Compingu korištenje Finacle-ove metodologije i resursa, nudeći bankama dosljedno visokokvalitetnu tehnološku platformu i iskustvo.

Podsjetimo, Infosys je nedavno otvorio svoj prvi ured i razvojni centar u Karlovcu, a najavljuje i daljnje širenje poslovanja i globalnih IT usluga na istočnu Europu.

Pročitajte još:

Edukacija

Odabranim studentima stipendije je uručio predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo ovim višegodišnjim modelom širenja i osnaživanja tvrtke.

DOP

Donacija Centru trebala bi omogućiti daljnji razvoj radionica i terapija koje pomažu u osamostaljivanju i socijalnom, obrazovnom i poslovnom uključivanju osoba s teškoćama u...

Ekonomija

Tvrtka Comping, jedna od najvećih IT kompanija u Hrvatskoj, preuzela je većinski dio poslovanja tvrtke Megatrend poslovna rješenja te tako dodatno osnažila svoju tržišnu...

Novosti

Comping je u 2019. imao nekoliko uspješno implementiranih projekata koji su sadržavali Dell Technologies rješenja – od klijentskih do enterprise rješenja sa serverima i...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.