Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Damir Novotny ekonomski analitičar godine

Damir Novotny proglašen je ekonomskim analitičarom 2013. godine u izboru gospodarstvenika koji je organizirao Privredni vjesnik.

Damir Novotny proglašen je ekonomskim analitičarom 2013. godine u izboru gospodarstvenika koji je organizirao Privredni vjesnik.

Novotnom je nagrada za ekonomskog analitičara godine “Gorazd Nikić” uručena na današnjem predstavljanju posebnog izdanja Privrednog vjesnika “Poslovna očekivanja 2014”.

Dobitnik nagrade kazao je kako “smo u vrijeme krize naučili kako monetarna strana ne može puno” te da fiskalna prilagodba mora pomoći privatnom sektoru. Nažalost, kaže Novotny, čini se da političke elite ne razumiju te lekcije.

Novotny upozorava da državni kapitalizam više ne postoji i da težište treba staviti na male poduzetnike, kao što se radi u ostatku EU-a.

U užoj konkurenciji za analitirača godine uz Damira Novotnog bili su Slavko Kulić, Željko Lovrinčević, Mladen Vedriš i Guste Santini.

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Titule najboljih iz područja upravljanja projektima ove godine odnijeli su Erste&Steiermärkische Bank, Infinum, Medicinski fakultet u Rijeci i Akademija zdravog življenja.

Poduzeća

Maraskini likeri su drugi puta dio ISC testiranja u Velikoj Britaniji, a vrijedne nagrade i visoki bodovi stručnog žirija su dodatan poticaj za zadržavanje...

DOP

Gruntek je postao mjesto za odmor, opuštanje i edukaciju, a ujedno i mjesto održive proizvodnje zdrave hrane.

Komunikacija

Poziv u žiri uslijedio je nakon što je, prvi puta u 100 godina na ovome natjecanju, jedna hrvatska agencija osvojila nagradu Best of Discipline.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.