Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Davorin Štetner još četiri godine na čelu CRANE-a, Tremac i Novosel novi članovi Upravnog odbora

Na redovnoj izbornoj skupštini Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE dosadašnji predsjednik Davorin Štetner izabran je za treći uzastopni mandat predsjednika ovog udruženja investitora.

Na redovnoj izbornoj skupštini Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE dosadašnji predsjednik Davorin Štetner izabran je za treći uzastopni mandat predsjednika ovog udruženja investitora. Promjene su se dogodile u Upravnome odboru gdje se dosadašnji član Damir Mujić zbog privatnih obaveza povukao, a kao novi članovi izabrani su Davor Tremac – generalni manager UBER-a jugoistočne Europe te manager TOTAL-a Zdravko Novosel.

Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE osnovana je 2008. godine i kao takva jedna je od najstarijih udruženja poslovnih anđela Europe. Broji tridesetak članova – redom vrhunskih i uspješnih poduzetnika, managera i investitora. Članovi CRANE-a dosad su u hrvatske startupe u 11 godina investirali preko 40 milijuna kuna. Ove godine, 27. rujna CRANE će obilježiti i 11 godina rada gala večerom pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović te uz prisustvo samog vrha svjetske investicijske zajednice predvođene predsjednikom
Europske mreže poslovnih anđela – EBAN Peterom Cowleyem.

“Zahvaljujem ovoj vrhunskoj skupini intelektualaca na povjerenju koje mi pružaju. U sljedećem četverogodišnjem razdoblju nastavit ćemo aktivno raditi na poboljšanju poslovne klime, pronalaženju kvalitetnih startupa te aktivnom sudjelovanju u svjetskim i europskim aktivnostima”, izjavio je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE i član upravnog odbora EBAN-a.

“Zbog iskustva prikupljanja kapitala za vlastite startupe, investiranje u druge, a i funkcije koju obavljam u UBER-u mislim da imam širok pogled na startup ekosustav u nizu zemalja iz kojih možemo naučiti puno. Član CRANE-a sam već dugi niz godina te vjerujem da ću svojim međunarodnim iskustvom doprinijeti kako CRANE-u tako i startup zajednici. Hvala svim članovima na povjerenju”, izjavio je Davor Tremac, član Upravnog odbora CRANE-a.

“Čast i zadovoljstvo mi je pridružiti se dokazanom timu ljudi. Vjerujem da ću u narednom periodu aktivnijim radom i sam posvetiti više vremena startup sceni HR te da ćemo svi zajedno nastaviti dobre trendove i jaki tempo rada CRANE-a koje je postavilo dosadašnje vodstvo”, izjavio je Zdravko Novosel, član Upravnog odbora CRANE-a.

Uz izbor za tijela udruge članovi ove udruge investitora u tvrtke u ranoj fazi razvoja raspravljali su o aktivnostima u protekloj godini te planove za 2019. Sve odluke i sva izvješća prihvaćeni su jednoglasno.

Pročitajte još:

Komentari

Štetner kao predsjednik Kreator grupe otvoreno govori o svojem poduzetničkom putu te startupovima poručuje da je neuspjeh sastavni dio uspjeha.

Ekonomija

Članovi Hrvatske mreže poslovnih anđela - CRANE dosad najveću investiciju, po broju članova, osigurali su za gaming studio Hyperion iz Jastrebarskog!

Izdvojeno

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE, Davorin Štetner, na završnoj konferenciji projekta “Postavljanje temelja za moderni sustav pokretanja poslovanja u Hrvatskoj” primio je priznanje...

Novosti

Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE na generalnoj skupštini EBAN-a, koja se održala u Sofiji, izabran je za člana Upravnog odbora ove organizacije.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.