Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Digitalni marketing u turizmu

Mapa znanja organizira seminar na temu „Digitalni marketing u turizmu“ 27.3.2019. u hotelu Sheraton, Zagreb. Predavači su Miroslav Varga i Ilija Brajković.

Digitalni marketing

Digitalni marketing postao je gotovo neizostavan dio svake djelatnosti, uključujući i turizma. Internetsko oglašavanje omogućuje najtočnije i najbrže mjerenje povratnih podataka od svih oglasnih kanala, te se njime često postiže snažan rast prodaje, bez obzira nudite li uslugu ili proizvod i bez obzira nudite li lokalno, globalno ili ciljano samo u nekim državama ili gradovima.

Mapa znanja organizira seminar na temu „Digitalni marketing u turizmu“ 27.3.2019. u hotelu Sheraton, Zagreb. Predavači su Miroslav Varga i Ilija Brajković.

Na interaktivnom seminaru pokazati će se nekoliko alata važnih u pripremi kampanje za oglašavanje i prepoznavanje trendova u turizmu s naglaskom na specifične oblike turizma koji su najbrže rastući segment turizma (eno-gastro-etno, hike-bike-walk, culture i sl.). Polaznici će naučiti na vlastitim primjerima kako se pripremiti za specifične niše kako bi postigli što bolje povrate ulaganja već za sljedeću sezonu. Poseban naglasak biti će na kampanjama putem Facebooka, Instagrama i Google Adsa.

Više informacija o seminaru i prijavama možete pronaći na web stranici Mape znanja.

Pročitajte još:

Edukacija

Kakav je zaista vaš employer branding, kako ga izgraditi, od kojih komponenti se sastoji, kako je povezan s drugim procesima unutar HR-a?

Edukacija

Ključan faktor u tome je prilagodba komunikacije različitim tipovima klijenta kako bi postigli maksimalan učinak i pri tome izbjegli konflikt.

Edukacija

Današnje vrijeme od svih koji se bave turizmom zahtijeva konkurentnost, od malih do velikih, od ugostiteljstva do hotelijerstva.

Edukacija

Mapa znanja organizira 2. Konferenciju o web prodaji, koja će se održati 9. i 10. svibnja 2017. u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.