Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Kreiranje evenata kao jedinstvenih turističkih proizvoda

Današnje vrijeme od svih koji se bave turizmom zahtijeva konkurentnost, od malih do velikih, od ugostiteljstva do hotelijerstva.

Današnje vrijeme od svih koji se bave turizmom zahtijeva konkurentnost, od malih do velikih, od ugostiteljstva do hotelijerstva. Neovisno o destinaciji, tradiciji i domaćinima, gosti uz najvišu kvalitetu očekuju i nešto novo, neisprobano, neočekivano – doživljaj, tj. event za sva njihova osjetila. Taj doživljaj će se pretvoriti u uspomenu vezanu za određeno mjesto, a uspomena – u vjernost određenoj lokaciji i njezinim specifičnostima. Neki etablirani eventi već godinama potiču goste da svoj godišnji odmor planiraju upravo po vremenu njegova održavanja i time pridonose njegovoj još većoj popularnosti i reputaciji.

Mapa znanja organizira workshop na temu Kreiranje evenata kao jedinstvenih turističkih proizvoda, koji će se održati 21.3.2019. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Predavači su prof.dr.sc. Aleksandra Krajnović i doc.dr.sc. Ivana Paula Gortan-Carlin.

Na radionici polaznici će se upoznati s osnovama jednog od najznačajnijih područja suvremenog menadžmenta u turizmu – turističkih „evenata“ ili događaja u turizmu, koje su najvažnije karakteristike i specifičnosti područja i procesa upravljanja eventima u turizmu i to kroz sve faze kreiranja i realizacije eventa, a posebno će se obrađivati tipologija evenata s obzirom na njihove najvažnije pojavne oblike:  glazbeni eventi, gourmet eventi, kulturno-umjetnički eventi, fantasy eventi i drugi. Specifičnost ove radionice je u njenoj potpunoj interaktivnosti: vođeni dvjema voditeljicama polaznici će, formirani u male kreativne grupe, samostalno kreirati, planirati, organizirati i testirati konkretan event.

Više informacija o seminaru i prijavama možete pronaći na web stranici Mape znanja.

Pročitajte još:

Edukacija

Kakav je zaista vaš employer branding, kako ga izgraditi, od kojih komponenti se sastoji, kako je povezan s drugim procesima unutar HR-a?

Edukacija

Ključan faktor u tome je prilagodba komunikacije različitim tipovima klijenta kako bi postigli maksimalan učinak i pri tome izbjegli konflikt.

Edukacija

Mapa znanja organizira seminar na temu „Digitalni marketing u turizmu“ 27.3.2019. u hotelu Sheraton, Zagreb. Predavači su Miroslav Varga i Ilija Brajković.

Edukacija

Mapa znanja organizira 2. Konferenciju o web prodaji, koja će se održati 9. i 10. svibnja 2017. u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.