Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Europskom fondu za spas najviši kreditni rejting

Sve tri najvažnije kreditne agencije, Standard and Poor’s, Moody’s i Fitch, potvrdile su Europskom fondu za stabilizaciju (EFSF) najviši kreditni rejting.

Sve tri najvažnije kreditne agencije, Standard and Poor's, Moody's i Fitch, potvrdile su Europskom fondu za stabilizaciju (EFSF) najviši kreditni rejting.

Ocjena je objavljena kako prenosi hrt.hr nakon što su čelnici eurozone prije nekoliko dana postigli dogovor o jačanju kreditnih sposobnosti EFSF-a, koji će učinkom poluge biti povećan na 1000 milijardi eura, kako bi mogao priteći u pomoć prezaduženim članicama eurozone.

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Rastuću krizu treba iskoristiti kao priliku! Složili su se oko toga govornici konferencije Poduzetnički mindset čije je četvrto izdanje, održano u zagrebačkoj Laubi, nosilo...

Edukacija

Konferencija pod nazivom „Dublja integracija za jaču Europu“ pružit će platformu za raspravu renomiranih domaćih i međunarodnih stručnjaka o zajedničkoj strategiji za unutarnje uređenje...

Komentari

Ključni datumi su 5. rujna ove godine, kad službeno treba započeti dualni prikaz cijena te 1. siječnja 2023. kad započinje uvođenje eura.

Financije

Dvojni prikaz cijena i prije zakonske obveze nastavak je politike otvorenog i transparentnog odnosa kompanije prema kupcima.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.