Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Facebook stranice uskoro će moći imati integrirane online trgovine

Emma Rodgers, koja je product manager Facebooka, potvrdila je kako se radi na izgradnji online trgovine unutar Facebook stranice. To bi trebalo omogućiti korisnicima da kupuju proizvode unutar Facebooka ekosustava.

Uskoro bi, prema najavama Emme Rodgers, trebali imati „buy“ tipku na Facebook stranicama što znači da bi bez napuštanja Facebooka mogli nesmetano kupovati. Emma tvrdi kako će se pružiti tvrtkama sposobnost da predstave svoje proizvode izravno na stranici.

U oovm trenu je već nekoliko trgovina u fazi testiranja i o tome će biti više riječi u narednih nekoliko tjedana.

Više pročitajte na liku OVDJE

[box style=”0″]

IictbiCTBusiness.info – web portal koji nudi aktualne, vjerodostojne, kvalitetne i cjelovite informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, svijeta poslovanja i leadershipa, novih tehnologija i energetske učinkovitosti.

 

ICTbusiness pokrenuo je i ICTbusiness TV emisiju koja prati tematiku portala i uvijek je na pravom mjestu jer donosimo reportaže s najzanimljivijih svjetskih sajmova, stranih i domaćih konferencija, razgovore s ključnim ljudima ICT scene. Uz to u sklopu medijskog projekta je i Gamepesrpectives.hr.

[/box]


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.