Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Facebook stranice uskoro će moći imati integrirane online trgovine

Emma Rodgers, koja je product manager Facebooka, potvrdila je kako se radi na izgradnji online trgovine unutar Facebook stranice. To bi trebalo omogućiti korisnicima da kupuju proizvode unutar Facebooka ekosustava.

Uskoro bi, prema najavama Emme Rodgers, trebali imati „buy“ tipku na Facebook stranicama što znači da bi bez napuštanja Facebooka mogli nesmetano kupovati. Emma tvrdi kako će se pružiti tvrtkama sposobnost da predstave svoje proizvode izravno na stranici.

U oovm trenu je već nekoliko trgovina u fazi testiranja i o tome će biti više riječi u narednih nekoliko tjedana.

Više pročitajte na liku OVDJE

[box style=”0″]

IictbiCTBusiness.info – web portal koji nudi aktualne, vjerodostojne, kvalitetne i cjelovite informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, svijeta poslovanja i leadershipa, novih tehnologija i energetske učinkovitosti.

 

ICTbusiness pokrenuo je i ICTbusiness TV emisiju koja prati tematiku portala i uvijek je na pravom mjestu jer donosimo reportaže s najzanimljivijih svjetskih sajmova, stranih i domaćih konferencija, razgovore s ključnim ljudima ICT scene. Uz to u sklopu medijskog projekta je i Gamepesrpectives.hr.

[/box]

Pročitajte još:

Edukacija

Nepoštivanje strogih pravila ove društvene mreže može vas dovesti u probleme - potpunu blokadu ili ograničenje poslovnog računa.

Novosti

Nije prošlo previše vremena, a Zuckerbergova kompanija ponovno je najavila promjene oko postavki i pojedinih kategorijama na mobilnim uređajima.

Komunikacija

Biti javna osoba ima svojih prednosti, uključujući i status na društvenim mrežama gdje njihove objave nisu pod paskom moderatora, no to će uskoro prestati...

Komentari

Vraćanjem u ne tako davnu prošlost mogli bismo se prisjetiti kako smo nekad znali mnoge telefonske brojeve napamet. Danas to u velikoj većini ne...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.