Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Facebook stranice uskoro će moći imati integrirane online trgovine

Emma Rodgers, koja je product manager Facebooka, potvrdila je kako se radi na izgradnji online trgovine unutar Facebook stranice. To bi trebalo omogućiti korisnicima da kupuju proizvode unutar Facebooka ekosustava.

Uskoro bi, prema najavama Emme Rodgers, trebali imati „buy“ tipku na Facebook stranicama što znači da bi bez napuštanja Facebooka mogli nesmetano kupovati. Emma tvrdi kako će se pružiti tvrtkama sposobnost da predstave svoje proizvode izravno na stranici.

U oovm trenu je već nekoliko trgovina u fazi testiranja i o tome će biti više riječi u narednih nekoliko tjedana.

Više pročitajte na liku OVDJE

[box style=”0″]

IictbiCTBusiness.info – web portal koji nudi aktualne, vjerodostojne, kvalitetne i cjelovite informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, svijeta poslovanja i leadershipa, novih tehnologija i energetske učinkovitosti.

 

ICTbusiness pokrenuo je i ICTbusiness TV emisiju koja prati tematiku portala i uvijek je na pravom mjestu jer donosimo reportaže s najzanimljivijih svjetskih sajmova, stranih i domaćih konferencija, razgovore s ključnim ljudima ICT scene. Uz to u sklopu medijskog projekta je i Gamepesrpectives.hr.

[/box]


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.