Novosti

Ferrari i Giancarlo Fisichella promoviraju sigurnu vožnju oko zagrebačke Arene!

Na današnjoj novinarskoj konferenciji u Areni najavljena je dosad najveća auto motor manifestacija, koja će u tri dana – od 17. do 19. rujna posjetiteljima predstaviti bogati sportsko-kaskaderski, edukativni, izložbeni i zabavni program, a među gostima će biti i poznati talijanski vozač formule 1, Giancarlo Fisichella, koji je i promotor manifestacije u Italiji.

Na današnjoj novinarskoj konferenciji u Areni najavljena je dosad najveća auto motor manifestacija, koja će u tri dana - od 17. do 19. rujna posjetiteljima predstaviti bogati sportsko-kaskaderski, edukativni, izložbeni i zabavni program, a među gostima će biti i poznati talijanski vozač formule 1, Giancarlo Fisichella, koji je i promotor manifestacije u Italiji.

Priredbu organiziraju udruga za promicanje prometne kulture Arcobaleno iz Italije u suradnji s Prometnom policijom hrvatskog MUP-a. Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec je upozorio na policijske statistike, koje govore da je deset puta veća mogućnost,da će neka osoba stradati u prometu, nego biti žrtva kriminala.

Dodao je, da se u Hrvatskoj iz godine u godinu smanjuje broj smrtni žrtava na cestama, ali da je lanjskih više od 400 mrtvih dokaz, da treba i dalje podizati prometnu kulturu, kako bi se smanjile posljedice prometnih nesreća.

Auto show ipak u Zagrebu

Na to su upozorili i načelnik prometne policije Tomislav Buterin, te Đurđa Fočić iz gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, koji su posebno naglasili važnost prometnih odgoja mladih.

U ime organizatora je govorio Tomislav Jelić, koji je najavio, da će na manifestaciji biti i „mini auto show“, na kojem će automobilska industrija moći predstaviti svoje novitete, s obzirom da ove godine nije bilo zagrebačkog auto salona. Dodao je, da će manifestaciju obilježiti i bogat zabavno promidžbeni sadržaj,

Ferrari ispred Arene

Predsjednik udrue Arcobaleno Enzo Moscato je rekao, da već pet godina organiziraju jedan od najvećih nacionalnih auto motor događaja u Italiji poznat kao Arcobaleno Motor show dallo Stretto u kojem aktivno sudjeluju sva nadležna ministarstva i policija, te prvaci motorsporta. Bilježe posjete veće od 250.000 ljudi.

Svoj motorni program i predstave izvest će po prvi puta u Hrvatskoj što podrazumijeva dolazak stručnog tima izvođača i tehničara te specijalizirano uređenih automobila poput Ferrari Challenge cars i ostale opreme.

[infopunkt 2026 8]

Click to comment

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version