Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Finina “Zlatna bilanca” dodijeljena odvjetničkom društvu

Zlatna bilanca, Finina nagrada za najuspješnije hrvatske tvrtke po financijskim pokazateljima, danas je svečano dodijeljena prvi put. Nagrada za najveći ukupni prihod u 2008. pripala je Ini, a za najveću dobit HT-u, dočim je “Zlatna bilanca” za najbolji financijski rejting dodijeljena Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri.

Zlatna bilanca, Finina nagrada za najuspješnije hrvatske tvrtke po financijskim pokazateljima, danas je svečano dodijeljena prvi put. Nagrada za najveći ukupni prihod u 2008. pripala je Ini, a za najveću dobit HT-u, dočim je "Zlatna bilanca" za najbolji financijski rejting dodijeljena Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri.

Fininu nagradu za najveću dobit u poljoprivredi, šumarstvu i ribarstvu dobio je Agrokor, a “Zlatnu bilancu” za najuspješnije poduzeće prema financijskim pokazateljima tvrtka Pioneer sjeme.

Zlatna bilanca u 13 kategorija

U rudarstvu i vađenju ruda najveću je dobit imala tvrtka Crosco – naftni servisi, a najuspješnije je poduzeće Radlovac d.d., dočim su nagrade u stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima dobili Adris grupa, zbog najveće dobiti, te Odvjetničko društvo Uskoković i partneri, kao najuspješnijih poduzetnik te djelatnosti.

U opskrbi električnom energijom, plinom, parom i u klimatizaciji najveću dobit imao je HEP – Operator distribucijskog sustava, a najuspješniji je poduzetnik Termo servis, dočim je u opskrbi vodom i gospodarenju otpadom najveću dobit imala tvrtka C.I.O.S, a najuspješnija je tvrtka Feniks-Zagreb.

Atlantska plovidba tvrtka je pak s najvećom dobiti u prijevozu i skladištenju, u kojoj je “Zlatnu bilancu” za najuspješnijeg poduzetnika dobila tvrtka Rescult-špedicija, dočim je Dalekovod imao najveću dobit, a tvrtka Plinoinstalater Ivanović bila je najuspješnije poduzeće prema financijskim pokazateljima u građevinarstvu.

[infopunkt 722 5]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.