Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Finina “Zlatna bilanca” dodijeljena odvjetničkom društvu

Zlatna bilanca, Finina nagrada za najuspješnije hrvatske tvrtke po financijskim pokazateljima, danas je svečano dodijeljena prvi put. Nagrada za najveći ukupni prihod u 2008. pripala je Ini, a za najveću dobit HT-u, dočim je “Zlatna bilanca” za najbolji financijski rejting dodijeljena Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri.

Zlatna bilanca, Finina nagrada za najuspješnije hrvatske tvrtke po financijskim pokazateljima, danas je svečano dodijeljena prvi put. Nagrada za najveći ukupni prihod u 2008. pripala je Ini, a za najveću dobit HT-u, dočim je "Zlatna bilanca" za najbolji financijski rejting dodijeljena Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri.

Fininu nagradu za najveću dobit u poljoprivredi, šumarstvu i ribarstvu dobio je Agrokor, a “Zlatnu bilancu” za najuspješnije poduzeće prema financijskim pokazateljima tvrtka Pioneer sjeme.

Zlatna bilanca u 13 kategorija

U rudarstvu i vađenju ruda najveću je dobit imala tvrtka Crosco – naftni servisi, a najuspješnije je poduzeće Radlovac d.d., dočim su nagrade u stručnim, znanstvenim i tehničkim djelatnostima dobili Adris grupa, zbog najveće dobiti, te Odvjetničko društvo Uskoković i partneri, kao najuspješnijih poduzetnik te djelatnosti.

U opskrbi električnom energijom, plinom, parom i u klimatizaciji najveću dobit imao je HEP – Operator distribucijskog sustava, a najuspješniji je poduzetnik Termo servis, dočim je u opskrbi vodom i gospodarenju otpadom najveću dobit imala tvrtka C.I.O.S, a najuspješnija je tvrtka Feniks-Zagreb.

Atlantska plovidba tvrtka je pak s najvećom dobiti u prijevozu i skladištenju, u kojoj je “Zlatnu bilancu” za najuspješnijeg poduzetnika dobila tvrtka Rescult-špedicija, dočim je Dalekovod imao najveću dobit, a tvrtka Plinoinstalater Ivanović bila je najuspješnije poduzeće prema financijskim pokazateljima u građevinarstvu.

[infopunkt 722 5]

Napisao

Pročitajte još:

Novosti

Titule najboljih iz područja upravljanja projektima ove godine odnijeli su Erste&Steiermärkische Bank, Infinum, Medicinski fakultet u Rijeci i Akademija zdravog življenja.

Poduzeća

Maraskini likeri su drugi puta dio ISC testiranja u Velikoj Britaniji, a vrijedne nagrade i visoki bodovi stručnog žirija su dodatan poticaj za zadržavanje...

DOP

Gruntek je postao mjesto za odmor, opuštanje i edukaciju, a ujedno i mjesto održive proizvodnje zdrave hrane.

Komunikacija

Poziv u žiri uslijedio je nakon što je, prvi puta u 100 godina na ovome natjecanju, jedna hrvatska agencija osvojila nagradu Best of Discipline.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.