Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Formira se registar svih financijskih potpora za malo i srednje poduzetništvo

Započeo je projekt koji financira Europska unija s ciljem poboljšanja provedbe politike podrške poduzetnicima (MSP) u Hrvatskoj. Projekt će trajati dvije godine tj. do srpnja 2013. godine.

Započeo je projekt koji financira Europska unija s ciljem poboljšanja provedbe politike podrške poduzetnicima (MSP) u Hrvatskoj. Projekt će trajati dvije godine tj. do srpnja 2013. godine.

Konkretna pomoć koja će biti dostupna u okviru ovog projekta omogućit će Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva  kao i Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo (HAMAG) pristup točnim i svježim informacijama potrebnim za formiranje politike podrške malom gospodarstvu u Hrvatskoj.

Projekt ima šest glavnih grupa aktivnosti, od kojih je jedna stvaranje registra svih financijskih potpora za malo i srednje poduzetništvo, uvažavajući činjenicu da veći dio podataka postoji te je dostupan i javnosti, no podaci nisu dostupni na jednom mjestu. Tako će se postići i bolja informiranost o ovom sektoru i to kroz provođenje analize utjecaja javne potrošnje na sektor malog gospodarstva, a aktivnosti i usluge koju pružaju Ministarstvo i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo bit će učinkovitije zahvaljujući dostupnosti rezultata procjene tog utjecaja.

Drugim riječima, izračunat će se koje sve financijske obaveze imaju poduzetnici prilikom primjene zakona koji se na njih odnose.

Napisao

Pročitajte još:

EU fondovi

Projekt pod nazivom “Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Dubrovnik” najveći je komunalni zahvat u povijesti grada Dubrovnika.

EU fondovi

Radi se o mjeri velikog i društvenog i gospodarskog značaja, a inicijativu su pokrenuli HGK, Hrvatska udruga za dizala i Koordinacijski odbor društava i...

Edukacija

Aspirin program Voditelja projekata EU fondova za cilj ima educirati polaznike za pripremu i provedbu projekata financiranih kroz programe Europske unije uz pomoć nekih...

Komentari

O tome što nas čeka u narednom financijskom razdoblju i što će se sve moći financirati iz EU fondova saznali smo od našeg sugovornika...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.