Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Formira se registar svih financijskih potpora za malo i srednje poduzetništvo

Započeo je projekt koji financira Europska unija s ciljem poboljšanja provedbe politike podrške poduzetnicima (MSP) u Hrvatskoj. Projekt će trajati dvije godine tj. do srpnja 2013. godine.

Započeo je projekt koji financira Europska unija s ciljem poboljšanja provedbe politike podrške poduzetnicima (MSP) u Hrvatskoj. Projekt će trajati dvije godine tj. do srpnja 2013. godine.

Konkretna pomoć koja će biti dostupna u okviru ovog projekta omogućit će Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva  kao i Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo (HAMAG) pristup točnim i svježim informacijama potrebnim za formiranje politike podrške malom gospodarstvu u Hrvatskoj.

Projekt ima šest glavnih grupa aktivnosti, od kojih je jedna stvaranje registra svih financijskih potpora za malo i srednje poduzetništvo, uvažavajući činjenicu da veći dio podataka postoji te je dostupan i javnosti, no podaci nisu dostupni na jednom mjestu. Tako će se postići i bolja informiranost o ovom sektoru i to kroz provođenje analize utjecaja javne potrošnje na sektor malog gospodarstva, a aktivnosti i usluge koju pružaju Ministarstvo i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo bit će učinkovitije zahvaljujući dostupnosti rezultata procjene tog utjecaja.

Drugim riječima, izračunat će se koje sve financijske obaveze imaju poduzetnici prilikom primjene zakona koji se na njih odnose.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.