HEP-ov projekt “ZelEn” najbolji u zelenom gospodarstvu za ovu godinu

HEP-ov projekt “ZelEn” najbolji u zelenom gospodarstvu za ovu godinu

Najbolji proizvod zelenog gospodarstva su “Flamestick štapići za potpalu vatre” EKO-FS Grupe, a najbolji novinar koji prati to područje je Gordan Knezović iz dnevnih novina Business.hr, navode iz Saveza koji je, u suradnji s tvrtkom Energo Media Servis, i za ovu godinu najbolje projekte, poduzetnike i novinara iz područja zelenog gospodarstva odabrao temeljem provedenog natječaja za nagrade Greenovation, koje će dodijeliti 10. travnja i to u deset kategorija.

Nagradu će za najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva dobiti projekt “Nextbike-sustav javnih bicikala” istoimene tvrtke, a projekt tvrtke Mireo “MireoCAD računalni program za planiranje i optimiranje ruta distribucije” odabran je kao najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva.

Tvrtka Ducati komponenti s projektom “Grupa tehnoloških proizvoda domaće industrijske proizvodnje u području zelenoga gospodarstva” nagradu će dobiti za najbolju tehnologiju zelenog gospodarstva, Era grupa za najbolju marketinšku kampanju s projektom “Era: hrvatski eko namještaj“, a obrt SLink za najbolji web program zelenog gospodarstva “”eGAP-internet aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje”.

Za najboljeg menadžera hrvatskog zelenog gospodarstva za ovu godinu odabran je Jurica Gorup iz tvrtke Solarni projekti, najbolji tim je onaj Nativa medije u projektu “Lifestyle portal Nautala.hr”, dok će se posebna nagrada dodijeliti inovativnom razvojnom projektu “Koncept potpune integracije ekologije u turizmu kroz projekt EkoHotel, tvrtke EkoHotel Projekt.

Iz Saveza za energetiku Hrvatske ističu da će na dodjeli nagrada predstaviti i prvi katalog svih hrvatskih nositelja “Green Mark-Sign of Excellence” kojih je trenutno ukupno 67.

Podijeli

Odgovori

Top