Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

HEP-ov projekt “ZelEn” najbolji u zelenom gospodarstvu za ovu godinu

Projekt HEP-Opskrbe “ZelEn: Zelena energija iz HEP-ovih hidroelektrana za društveno odgovorne kompanije” najbolji je ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva u ovoj godini, izvijestili su danas iz Saveza za energetiku Hrvatske koji će najboljim projektima i poduzetnicima zelenog gospodarstva ove godine po treći put dodijeliti nagrade “Greenovation”.

Projekt HEP-Opskrbe "ZelEn: Zelena energija iz HEP-ovih hidroelektrana za društveno odgovorne kompanije" najbolji je ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva u ovoj godini, izvijestili su danas iz Saveza za energetiku Hrvatske koji će najboljim projektima i poduzetnicima zelenog gospodarstva ove godine po treći put dodijeliti nagrade "Greenovation".

Najbolji proizvod zelenog gospodarstva su “Flamestick štapići za potpalu vatre” EKO-FS Grupe, a najbolji novinar koji prati to područje je Gordan Knezović iz dnevnih novina Business.hr, navode iz Saveza koji je, u suradnji s tvrtkom Energo Media Servis, i za ovu godinu najbolje projekte, poduzetnike i novinara iz područja zelenog gospodarstva odabrao temeljem provedenog natječaja za nagrade Greenovation, koje će dodijeliti 10. travnja i to u deset kategorija.

Nagradu će za najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva dobiti projekt “Nextbike-sustav javnih bicikala” istoimene tvrtke, a projekt tvrtke Mireo “MireoCAD računalni program za planiranje i optimiranje ruta distribucije” odabran je kao najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva.

Tvrtka Ducati komponenti s projektom “Grupa tehnoloških proizvoda domaće industrijske proizvodnje u području zelenoga gospodarstva” nagradu će dobiti za najbolju tehnologiju zelenog gospodarstva, Era grupa za najbolju marketinšku kampanju s projektom “Era: hrvatski eko namještaj“, a obrt SLink za najbolji web program zelenog gospodarstva “”eGAP-internet aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje”.

Za najboljeg menadžera hrvatskog zelenog gospodarstva za ovu godinu odabran je Jurica Gorup iz tvrtke Solarni projekti, najbolji tim je onaj Nativa medije u projektu “Lifestyle portal Nautala.hr”, dok će se posebna nagrada dodijeliti inovativnom razvojnom projektu “Koncept potpune integracije ekologije u turizmu kroz projekt EkoHotel, tvrtke EkoHotel Projekt.

Iz Saveza za energetiku Hrvatske ističu da će na dodjeli nagrada predstaviti i prvi katalog svih hrvatskih nositelja “Green Mark-Sign of Excellence” kojih je trenutno ukupno 67.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.