Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska poslovna mreža uskoro počinje s radom

Ideja uspostave Hrvatske poslovne mreže (CBNet – Croatian Business Network) iz 2009. godine kreće u konkretnu realizaciju kao nova usluga u Hrvatskoj, priopćili su iz Društva inovatora Sigma.

Ideja uspostave Hrvatske poslovne mreže (CBNet - Croatian Business Network) iz 2009. godine kreće u konkretnu realizaciju kao nova usluga u Hrvatskoj, priopćili su iz Društva inovatora Sigma.

Hrvatska poslovna mreža je prva nacionalna mreža diverzificiranih skupina poduzetnika početnika, mikro, malih i srednjih poduzetnika i obrtnika.

Kako se ističe u priopćenju, povezanost u jedinstvenu i pritom diverzificiranu mrežu omogućit će jednostavniji plasman usluga i proizvoda na domaćem i međunarodnom tržištu, te potaknuti razvoj novih usluga i proizvoda.

„Cilj mreže je jačanje konkurentnosti, razvoj, unapređenje i poticanje domaće proizvodnje i izvoza, stvaranje pristupačnih metoda plasmana na regionalnom tržištu, povezivanje znanosti i industrije, razvoj novih usluga i proizvoda, poticanje na korištenje pretpristupnih fondova uz promociju Europske poduzetničke mreže i konkretnih učinaka članstva u Europskoj uniji“, rekao je predsjednik Sigme Tomislav Marjanović.

Promocija domaćih proizvoda i usluga

Dodao je, kako su diverzificirane skupine definirane Hrvatskom poslovnom mrežom poduzetnici početnici, mikro, mali i srednji poduzetnici i obrtnici u sljedećim područjima djelatnosti: ‘energetika i energetska efikasnost’, ‘održivi regionalni i ruralni razvoj’, ‘zaštita okoliša’, ‘turizam i ekoturizam’, ‘ekopoljoprivreda’ i ‘grafička industrija i marketing’.

Hrvatska poslovna mreža započinje s radom 1. travnja 2010. godine, kroz sustav prve standardizirane metode promocije domaćih usluga i proizvoda s mogućnošću direktne uspostave novih poslovnih kontakata i plasmana na regionalno tržište.

Napisao

Pročitajte još:

Turizam

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije okupila je vodeće dionike turističke ponude županije te potpisala sporazum o udruživanju za sezonu 2021. s ciljem promocije na emitivnim...

Izdvojeno

Uspješni poduzetnici su strastveni, inovativni, zahtjevni i brižni. Pročitajte u čemu se krije tajna njihovih uspjeha.

Izdvojeno

Prošla je godina za mnoge poduzetnice i poduzetnike bila poprilično izazovna. Suočili smo se s poreznim i inim izmjenama koje su mnogim poduzetnicama otežale...

Ljudski resursi

Kako motivirati zaposlene? Većina poslodavaca shvaća kako je sretan i motiviran zaposlenik ključ uspjeha svakog malog poduzeća.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.