Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Hrvatska poslovna mreža uskoro počinje s radom

Ideja uspostave Hrvatske poslovne mreže (CBNet – Croatian Business Network) iz 2009. godine kreće u konkretnu realizaciju kao nova usluga u Hrvatskoj, priopćili su iz Društva inovatora Sigma.

Ideja uspostave Hrvatske poslovne mreže (CBNet - Croatian Business Network) iz 2009. godine kreće u konkretnu realizaciju kao nova usluga u Hrvatskoj, priopćili su iz Društva inovatora Sigma.

Hrvatska poslovna mreža je prva nacionalna mreža diverzificiranih skupina poduzetnika početnika, mikro, malih i srednjih poduzetnika i obrtnika.

Kako se ističe u priopćenju, povezanost u jedinstvenu i pritom diverzificiranu mrežu omogućit će jednostavniji plasman usluga i proizvoda na domaćem i međunarodnom tržištu, te potaknuti razvoj novih usluga i proizvoda.

„Cilj mreže je jačanje konkurentnosti, razvoj, unapređenje i poticanje domaće proizvodnje i izvoza, stvaranje pristupačnih metoda plasmana na regionalnom tržištu, povezivanje znanosti i industrije, razvoj novih usluga i proizvoda, poticanje na korištenje pretpristupnih fondova uz promociju Europske poduzetničke mreže i konkretnih učinaka članstva u Europskoj uniji“, rekao je predsjednik Sigme Tomislav Marjanović.

Promocija domaćih proizvoda i usluga

Dodao je, kako su diverzificirane skupine definirane Hrvatskom poslovnom mrežom poduzetnici početnici, mikro, mali i srednji poduzetnici i obrtnici u sljedećim područjima djelatnosti: ‘energetika i energetska efikasnost’, ‘održivi regionalni i ruralni razvoj’, ‘zaštita okoliša’, ‘turizam i ekoturizam’, ‘ekopoljoprivreda’ i ‘grafička industrija i marketing’.

Hrvatska poslovna mreža započinje s radom 1. travnja 2010. godine, kroz sustav prve standardizirane metode promocije domaćih usluga i proizvoda s mogućnošću direktne uspostave novih poslovnih kontakata i plasmana na regionalno tržište.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.