Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

HŽ Cargo d.o.o. i OV – Održavanje vagona d.o.o. na sajmu „Transport & Logistic“ u Münchenu

HŽ Cargo d.o.o. i tvrtka kćer OV – Održavanje vagona d.o.o. sudjelovale su na međunarodnom sajmu transporta, špedicije i telematike „Transport & Logistic“, koji se održao u Münchenu od 4. do 7. lipnja 2019.

HŽ Cargo d.o.o. i tvrtka kćer OV – Održavanje vagona d.o.o. sudjelovale su na međunarodnom sajmu transporta, špedicije i telematike „Transport & Logistic“, koji se održao u Münchenu od 4. do 7. lipnja 2019.

Riječ je o vodećem svjetskom sajmu na kojem se hrvatski gospodarstvenici iz područja prometa tradicionalno organizirano predstavljaju širem međunarodnom tržištu, a hrvatske je izlagače i ove godine okupila Hrvatska gospodarska komora (HGK) na zajedničkom izložbenom prostoru, među više od 2.300 izlagača. U okviru sajma koji je privukao oko 60 tisuća posjetitelja, održan je i panel na kojem su istaknuti glavni izazovi u segmentu prometa i logistike, među kojima nedostatak radne snage/vozača te kako unaprijediti i učiniti efikasnijim rastuće prometne tijekove i logističke lance.

Predstavnici HŽ Carga d.o.o. i OV – Održavanje vagona d.o.o. održali su brojne sastanke s dosadašnjim i potencijalnim partnerima s ciljem pronalaženja optimalnih poslovnih rješenja za unapređenje poslovanja. Aktualizirana su i brojna pitanja te vođeni konstruktivni razgovori s predstavnicima željezničkih uprava u okruženju.

Štand HŽ Carga d.o.o. i OV-a d.o.o. bio je iznimno dobro posjećen, a tijekom sajma zabilježen je veliki broj upita i značajan interes za uslugama željezničkog teretnog prijevoza, kao i moguće suradnje u održavanju i popravku vagona. Nastup na sajmu bismo ocijenili uspješnim što je značajan korak u prezentiranju naših tvrtki na inozemnom tržištu.

Time se potvrđuje da su HŽ Cargo i OV prepoznati kao provjeren i siguran partner s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u prijevozu tereta željeznicom i pružanju usluge održavanja putničkih i teretnih vagona.

Pročitajte još:

Novosti

Pedesetak povjerenika Sindikata hrvatskih željezničara prosvjedovalo je danas zbog otpuštanja stotina radnika HŽ Carga i HŽ Putničkog prijevoza, tražeći da se umjesto otkaza restrukturiranje...

Novosti

Sindikat željezničara Hrvatske i Sindikat željeznica kažu kako je razlog tužbi i prosvjeda to što će 804 radnika HŽ Carga dobiti otkaz kao tehnološki...

Novosti

Ministar finacija Slavko Linić očekuje da će kontrola rokova plaćanja ministarstava i javnih poduzeća pokazati jesu li institucije države eventualno krive za nelikvidnost i...

Novosti

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU-a Branko Grčić ocijenio je danas da vijest o rastu industrijske proizvodnje u siječnju budi optimizam,...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.