Ina za opskrbljivača električnom energijom odabrala HEP-Opskrbu

Ina za opskrbljivača električnom energijom odabrala HEP-Opskrbu

Inina je godišnja potrošnja veća od 270 milijuna kilovatsati (kWh), navode iz HEP-a i ističu kako potpis ugovora s najvećom naftnom kompanijom u Hrvatskoj još jednom potvrđuje poziciju HEP-Opskrbe kao vodećeg opskrbljivača električnom energijom u Hrvatskoj.

Direktorica HEP-Opskrbe Tina Jakaša ističe kako 35 tisuća kompanija svakodnevno ukazuju povjerenje HEP-Opskrbi, jer jamče najbolju ponudu tarifnih modela u skladu s njihovim potrebama, uz najpovoljnije rokove i uvjete plaćanja.

“Svoje povjerenje dala nam je i Ina jer je prepoznala našu ponudu kao najbolju i nas kao ozbiljnog i sigurnog partnera koji, uz to, nudi konkurentne cijene. Ugovor s drugim najvećim kupcem električne energije u Hrvatskoj još je jedan dokaz da smo prvi izbor najvećih industrijskih kupac”, ističe Jakaša.

Iz Ine pak ističu kako su otvaranjem tržišta električnom energijom po prvi put dobili mogućnost da na natječaju odaberu najpovoljnijeg ponuđača te time ostvare dodatne uštede u troškovima poslovanja.

“Ovo je još jedan u nizu ugovora koji nam, u skladu s našom strategijom otvorenih natječaja, osigurava najkvalitetnije uvjete za našu tvrtku. Zadovoljni smo postignutim te vjerujemo da smo još jednom potvrdili partnerski odnos s HEP-om”, naglašava izvršni direktor Poslovne funkcije Korporativni centar Tvrtko Perković.

Ugovor između HEP-Opskrbe i Ine potpisan je ovaj tjedan, doznaje se u HEP-u.

Inače, HEP je početkom listopada objavio da je HEP-Opskrba potpisala dvogodišnji ugovor s najvećim kupcem električne energije u Hrvatskoj, koncernom Agrokor, čija je godišnja potrošnja veća od 320 milijuna kWh.

Podijeli

Odgovori

Top