Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Istaknuti stručnjaci u Nadzornom odboru Mreže znanja

Sredinom ožujka u Sarajevu potvrđeni su predsjednik i članovi Nadzornog odbora konzultantsko-investicijske tvrtke Mreža znanja iz Zagreba. Tvrtka čiji je cilj postati regionalni lider u Nadzornom odboru uz predstavnike Hrvatske od sada ima i istaknute stručnjake i ugledne poduzetnike iz cijele regije, odnosno Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

Sredinom ožujka u Sarajevu potvrđeni su predsjednik i članovi Nadzornog odbora konzultantsko-investicijske tvrtke Mreža znanja iz Zagreba. Tvrtka čiji je cilj postati regionalni lider u Nadzornom odboru uz predstavnike Hrvatske od sada ima i istaknute stručnjake i ugledne poduzetnike iz cijele regije, odnosno Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

Osnovna poslovna aktivnost Mreže znanja, čiji je direktor Tomislav Radoš, jest potpora razvoju i financiranju kvalitetnih poslovnih projekata. Sukladno primarnom cilju, formiran je i Nadzorni odbor koji čine predstavnici Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije.

Regionalni Dream Team

Predsjednik NO-a je Darko Marinac iz Zagreba, predsjednik Nadzornog odbora Podravke. Zamjenik predsjednika je Mujo Selimović iz Sarajeva, vlasnik sarajevskih dnevnih listova Oslobođenje i San te jedne od najvećih bosanskih kompanija, MIMS Groupa. Članovi NO-a su Darko Bajčetić iz Beograda, većinski vlasnik tvrtke Centroproizvod, Peter Frankl iz Ljubljane, direktor i glavni urednik najutjecajnijeg slovenskog poslovnog lista Finance, te Gordan Miler iz Zagreba, izvršni direktor Sektora za poslovanje s pravnim osobama i tržištima Splitske banke.

Nadzorni odbor fakultativno je tijelo čija je funkcija istodobno i savjetodavna i nadzorna. Osnovna mu je uloga strateški razvoj i profiliranje usluga te jačanje Mreže znanja u regiji.

Business bez granica

Poslovna orijentacija tvrtke temelji se na pružanju pomoći poduzetnicima putem gotovo 80 stručnjaka s iskustvom u najrazličitijim područjima poslovnog upravljanja i savjetovanja te, ovisno o projektu, namicanju potrebnoga kapitala. Ciljana su tržišta Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Makedonija, Bugarska i Rumunjska.

Stručnjaci Mreže znanja imaju veliko iskustvo u najrazličitijim sektorima (trgovina, proizvodnja robe široke potrošnje, automobilska industrija, mediji i internet, financijske usluge, telekomunikacije, javni sektor – EU fondovi, JPP – turizam te zaštita okoliša i upravljanje otpadom).

Mreža znanja specijalizirana je za turnround, interni i krizni management, restrukturiranje i troškovno optimiziranje poslovanja, potporu rastu poduzeća i strateško upravljanje, savjetovanje pri kupnji i prodaji poduzeća, financijsko i porezno savjetovanje, razvoj novih projekata, pripremanje projekata iz EU fondova i dr. Uz Mrežu znanja vezana je velika mreža vanjskih suradnika i širok krug partnera u poduzećima i financijskim institucijama, a Grupu Mreža znanja čine:

Mreža znanja d.o.o. – poslovno i razvojno savjetovanje
Mreža znanja – računovodstvo d.o.o. – računovodstvo i kontroling
Cinotti revizija d.o.o. – revizija i porezno savjetovanje
Strateški plan d.o.o. – strateško savjetovanje
Kreativna zona d.o.o. – marketing i promocija
Infinitas-grupa d.o.o. – IT razvoj i usluge
Medijska mreža d.o.o. – razvoj i upravljanje novim medijima.

Sve kompanije grupe zadovoljavaju posebne stručne potrebe za individualne klijente, zajednički usklađuju ponude i pristup za ostvarenje dodatne sinergije i širenje suradnje s postojećim i novim klijentima te predstavljaju platformu za ulaganja grupe u postojeće kompanije na ciljanim tržištima ili za razvoj novih.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.